От х:

Днес в x:

Участниците във фото конкурса „Хасково- светла коледна приказка“ получиха награди на официална церемония

  Участниците във фото конкурса „Хасково- светла коледна приказка“ получиха награди на официална церемония тази вечер.

  Конкурсът се провежда за втора поредна година. 17 автори се включиха в пресъздаването на настроения и картини от града по време на празниците. Те участваха в конкурса с 49 фотографии.

  Жури в състав Славян Костов, Рая Русева и Павел Данев отличи най-добрите от тях.

  „Идеята за този конкурс е да покажем красивия ни град чрез празничните светлини. И аз се радвам, че тази идея се посреща толкова добре.“, поздрави участниците кметът на Хасково Станислав Дечев.

  Снимката на Ралица Димитрова стана любима чрез гласуване във Фейсбук, а в Инстаграм беше предпочетена фотография на Християн Ночев.

  Всички участници в „Хасково- светла коледна приказка“ получиха подаръци от Общината, а отличените от журито автори- награди от Ритейл парк Хасково. Отличието за най-красива украса на коледно дърво получи снимката на Рафие Искендер Юсеин - "Коледният дух посреща гостите ни с едно топло коледно „Добре дошли“. В категорията за най-красива украса на градина или двор, под заглавие "Светлината на вход А", се класира снимката на Петър Делчев. Запечатаната като спомен най-красива украса на офис сграда, обществено здание или търговски обект, е от Златка Господинова Атанасова-Ночева със заглавие "Коледен театър".

  Анна Калпакова - ПМГ "Акад. Боян Петканчин" получи наградата за снимката на своя домашен любимец.

  Голямата награда на журито отиде при Ева-Мария Кирилова ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров".

  Връчени бяха и две допълнителни награди: за най-емоционална коледна снимка е за Тиана Заркова от ПМГ "Акад. Боян Петканчин", а за ефектен коледен детайл -за Василия Костадинова, също от Математическата гимназия.

  Наградата на Кмета на Община Хасково спечели Николай Попниколаев от ПМГ.

  Източник: Haskovo.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
  Последни новини