От х:

Днес в x:

4 деца са хванати за кражби в Хасково и Димитрогврад

4 деца са хванати за кражби в Хасково и Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

13-годишен е установен в кражби в хасковското управление. На 11-и момчето, познайник на полицаите, признал за кражба на мобилен телефон от незаключен „Форд“ в областния град. Той е заподозрян и за още едно проникване в паркиран в Хасково отключен „Опел“, откъдето задигнал неустановена сума пари и още един телефон.

На 12-и полицаите са довели още един непълнолетен, който в края на миналия месец в продължение на 10 дни е извършвал кражби от хранителен магазин на булевард „България“. Задигнатите от 17-годишния хранителни и алкохолни продукти са за близо 430 лева.

В управлението в Димитровград също е бил отведен непълнолетен, който след разбиване на метална врата е проникнал в жилище на улица „Баба Иванка“, откъдето откраднал телевизор, записващо устройство и охранителна камера. 17-годишният направил признания в присъствието на инспектор от Детска педагогическа стая.

В момент на кражба е задържан 18-годишен в областния град. Снощи около 21:30 часа в управлението е подаден сигнал за непознат мъж във вход на блок в жк. „Орфей“. Пристигналият екип от полицаи заловил младежа и установил, че след разбиване на врати с техническо средство на две мазета е подготвил за изнасяне куфар с инструменти и чанта с кабели. Задържан е до 24 часа.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини