От х:

Днес в x:

Поредна катастрофа до светофара край театъра в Хасково

Изображение 1 от 3

    Поредна катастрофа стана на булевард „България“ край театър „Иван Димов“ в Хасково. Инцидентът е възникнал малко преди 23 часа снощи.

    18-годишен с лек автомобил Фолксваген Голф с хасковска регистрация се е движел край реката в посока площадка „Спартак“. След кръстовището с улица „Преслав“, той е изгубил контрол над управлението на автомобила, излязъл е вляво от платното за движение и е разбил метални ограждения, точно преди светофара. На място е бил изпратен екип на „Пътна полиция“ за изясняване на случая. Младежът е бил тестван за алкохол и наркотици, но пробите му са отрицателни. Съставен му е акт за катастрофата с материални щети, съобщиха за Haskovo.net от полицията.

    На този участък в последно време станаха няколко катастрофи. Преди седмица друг водач се заби в огражденията край театъра. Светофарът до културното средище пък беше разбиван от автомобили три пъти в рамките на година.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Бх
      бх м мкта
      53 -2
      11:23, 15 яну 2024
      Малоумни хлапета.Де би ли.
    • 2
      11
      111Ф
      64 0
      11:32, 15 яну 2024
      18-годишния сигурно си мисли,че след като е навършил пълнолетие е безсмъртен.Явно не могат да проумеят и толкова са глухи и слепи,и не им става ясно,че едно моторно превозно средство не се ли управлява по правилата то се превръща в машина за убиване за околните хора и за този които го управлява,и почерняне на семейства толкова ли е сложно,да се разбере това.
    • 3
      А.
      А.В.
      14 -1
      15:41, 15 яну 2024
      Ама този път дори крехката ограда, която бяха сложили, свърши работа и светофара отцеля. Крайно време е общината да помисли за поставяне на истинска пътна мантинела.
    • 4
      На
      НАБОРА
      14 -1
      16:11, 15 яну 2024
      Този светофар стана любим за пробване на здравината на колите. Борба като с великденски яйца. Най безопасно ще стане, ако се овеси на въже и да го блъскат само ветровете.
    • 5
      По
      Последният Хасковлия
      17 -2
      16:49, 15 яну 2024
      Хасково -градът на лудите пуми
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини