От х:

Днес в x:

НАП Хасково продава на търг гараж, влекач и поземлен имот

Изображение 1 от 3

    НАП Хасково продава на търг гараж в Хасково, влекач DAF в Свиленград и поземлен имот в Любимец, съобщават от офиса на приходната агенция.

    Днес започват огледите на гараж, голям 24 квадратни метра. Намира се на партерен етаж в триетажна жилищна сграда в хасковския квартал „Младежки хълм“ в централната градска част. Районът е напълно облагороден и достъпът до обекта е лесен. Гаражът е монолитно строителство, а вътрешното му състояние е много добро. Снабден е с електричество и водопровод. Първоначалната цена на имота е 21 хил. лв. и може да бъде видян лично от кандидат-купувачите до 17 януари включително.

    От 12 януари стартират огледите на поземлен имот с площ 216 кв. м., който се предлага заедно с построена в него едноетажна промишлена сграда. Досега е ползван като стопански двор и може да бъде придобит срещу 6 075 лева най-малко, колкото е стартовата цена, определена в обявата. На 15-ти този месец пък започват огледите на влекач DAF от 2007 г., който е в добро техническо състояние и се предлага заедно с полуремарке CARMOSINO за 22 500 лв. Двете превозни средства се намират в Свиленград и могат да бъдат огледани до 19-ти този месец.

    Тези и други предложения са достъпни в Портала за продажби на Националната агенция за приходите с подробна информация, полезна за кандидат-купувачите: местонахождение, състояние, първоначална цена, срокове за подаване на ценово предложение и срокове за внасяне на депозит за участие в търга. Публикувани са още снимки на активите и телефон за контакт с публичния изпълнител, водещ продажбата.

    От офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не стига до действия по принудително изпълнение от страна на публичните изпълнители, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с дирекция „Събиране“.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини