От х:

Днес в x:

Кушлев слага ръка на имотите на скандален харманлиец. Преглед на печата

Кушлев иска имотите на скандална фамилия от Харманли, пише в голямо заглавие над главата „Хасковска Марица“. Комисията иска конфискация на имуществото на Ангел Дончев. Те били придобити от престъпна дейност.

Щатен одитор във всяка болница, пише в другия акцент на първа страница. По думите на зам.-министъра на здравеопазването Валери Митрев лечебниците могат да получат и повече от предвидените в бюджетите си пари, ако пациентите им не са мними, а реални.

Емилия Масларова се отчита пред региона, пише в акцента на втора страница. Депутатката от Хасково щяла да коментира здравната реформа.

Тази сутрин обаче стана ясно, че снегът отменя Масларова. Нямало да дойде заради тежката пътна обстановка.

Бойкот на ветеринарите, плашат с епидемия, пише още на страницата. Материалът е за петъчния им протест.

Софиянец си поръча 5 кг. опиум от Истанбул, пише в акцента на криминалната страница. Пратката бе заловена на границата.

Недялко Йорданов краде заглавие на Мина Карагьозова, пише в голям материал на цялата 5 страница. Юбилейната стихосбирка на известният поет носела същото заглавие като на хасковската поетеса - „Танц“.

По същия начин може да се твърди, че Робърт де Ниро си е позволил да прилича на Орлин Горанов.

 

Печатницата за пациенти спира, обявява от първата си

страница „Новинар юг“. Темата е изявлението на зам.-министъра Валери Митрев, че започва лов на мъртви души в болниците. По негови сметки били към 600 000 мними болни.

Частните ветеринари хвърлиха спринцовките , пише в акцента на втора страница.

Първият най-мразен в Хасково – ясен, пише още на страницата. Вече е избран единият от двамата бирници, които ще събират борчовете към общинската хазна.

Ченгета удариха канал за опиум, пише на криминалната страница. Случаят е от петък, когато бяха заловени 5 кг. на Капитан Андреево.

Българинът е всезнайко, против ГМО е, без да знае какво е това. Думите са на д-р Исмаил Мустафов, а интервюто с него е на 6 и 7 страница в броя.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Молим читателите за извинение заради закъснението, дължи се на тежката пътна обстановка. Масларова даже изобщо не дойде.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини