От х:

Днес в x:

5 °C

Кушлев слага ръка на имотите на скандален харманлиец. Преглед на печата

Кушлев иска имотите на скандална фамилия от Харманли, пише в голямо заглавие над главата „Хасковска Марица“. Комисията иска конфискация на имуществото на Ангел Дончев. Те били придобити от престъпна дейност.

Щатен одитор във всяка болница, пише в другия акцент на първа страница. По думите на зам.-министъра на здравеопазването Валери Митрев лечебниците могат да получат и повече от предвидените в бюджетите си пари, ако пациентите им не са мними, а реални.

Емилия Масларова се отчита пред региона, пише в акцента на втора страница. Депутатката от Хасково щяла да коментира здравната реформа.

Тази сутрин обаче стана ясно, че снегът отменя Масларова. Нямало да дойде заради тежката пътна обстановка.

Бойкот на ветеринарите, плашат с епидемия, пише още на страницата. Материалът е за петъчния им протест.

Софиянец си поръча 5 кг. опиум от Истанбул, пише в акцента на криминалната страница. Пратката бе заловена на границата.

Недялко Йорданов краде заглавие на Мина Карагьозова, пише в голям материал на цялата 5 страница. Юбилейната стихосбирка на известният поет носела същото заглавие като на хасковската поетеса - „Танц“.

По същия начин може да се твърди, че Робърт де Ниро си е позволил да прилича на Орлин Горанов.

 

Печатницата за пациенти спира, обявява от първата си

страница „Новинар юг“. Темата е изявлението на зам.-министъра Валери Митрев, че започва лов на мъртви души в болниците. По негови сметки били към 600 000 мними болни.

Частните ветеринари хвърлиха спринцовките , пише в акцента на втора страница.

Първият най-мразен в Хасково – ясен, пише още на страницата. Вече е избран единият от двамата бирници, които ще събират борчовете към общинската хазна.

Ченгета удариха канал за опиум, пише на криминалната страница. Случаят е от петък, когато бяха заловени 5 кг. на Капитан Андреево.

Българинът е всезнайко, против ГМО е, без да знае какво е това. Думите са на д-р Исмаил Мустафов, а интервюто с него е на 6 и 7 страница в броя.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Молим читателите за извинение заради закъснението, дължи се на тежката пътна обстановка. Масларова даже изобщо не дойде.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 05.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Щастието ни не се състои в това да “ се надяваме”, че все някой и все някога – дано още днес – по някакъв начин – ще ни го поднесе на тепсия. То започва в мислите ни, сега, веднага. И започва винаги с това да уловим мига, в който да вземем недвусмислено решение.
05 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще успеете в намеренията си днес, независимо, че емоциите ви ще са в повече. Отдайте цялото си внимание на това, с което ще се занимавате и ще получите бърза реализация на идеята си. Не предизвиквайте близките си с необмислени приказки и ще запазите добрия тон. Отделете от времето си и за личните си нужди.
05 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Следвайте печелившите си идеи, като изчистите програмата си от не дотам важните неща в нея. Имате знанията и опита да ги осъществите, от вас зависи те да са успешни. Романтична среща ще направи вечерта ви специална. Други от вас ще преминат през деня в надпревара с времето, колегите и конкуренцията.
05 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Голяма част от вас днес позволяват на емоциите да властват на тях и като цяло едва ли ще останете особено доволни от делата, които вършите. В определени моменти ще ви се наложи да изчакате, да забавите действията си и ако не го направите, ще загубите добри позиции. Доверете се на човек, на когото държите и не се колебайте да му споделите вълненията си.
05 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възможно е да се заемете със задача, която не е влизала в плановете ви. Въпреки това я свършете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор. Предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате. Съвсем скоро ще получите това, към което отдавна се стремите.
05 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Приключете с деловите си задачи днес за да имате време и за себе си през почивните дни. Динамичното развитие на важен за вас въпрос е изострило чувствителността ви, за това бъдете внимателни в приказките си. Отнасяйте се с повече внимание и към партньора си. Сега той има особена нужда от вас.
05 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
05 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С поведението си ще провокирате промени, но не бива да се притеснявате. Делата ви ще се подреждат добре. Станете по-гъвкави в преценките си и търсете причините за нещата, които се случват около и с вас. В отлична кондиция сте и моментът е подходящ за нови начинания.
05 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Влагайки старание и хъс ще напреднете в област, която е нова за вас. Опита и знанията ви са факти, които никой не може да пренебрегне, работете за просперитета на всички участници в проекта. Ако ви привлича изкуството ще заситите духовния си глад с посещение на галерия, театър, концерт.
05 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Имате интересни идеи, възможно е голяма част от тях да намерят реално приложение. Изпълнени сте с енергия и добро настроение. Добре свършената работа отпразнувайте вечерта с приятна компания.
05 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се отнесете с внимание към домашните си задачи, давайки си сметка за малкото време, което отделяте за тях. В желанието си да свършите всичко може да се изнервите, но не унивате. Има кой да се погрижи за това денят ви да е интересен и забавен, стига да не отхвърляте предложенията му.
05 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
05 дек 2020

Случаен виц

Последни новини