От х:

Днес в x:

Таня Захариева предлага за свои заместници Делян Делчев и Йозджан Мехмед в Общинския съвет

    Делян Делчев от ГЕРБ и Йозджан Мехмед от ДПС предлага за свои заместници председателят на Общинския съвет на Хасково Таня Захариева. Предложението й вече е оформено в докладна, която ще бъде разгледана по време на първото първото редовно заседание на съветниците в настоящия мандат. Мехмед вече е бил заместник-председател на местния парламент, за разлика от колегата си Делчев. И двамата обаче вече са със солиден опит, натрупан в местното самоуправление.

    Сесията е насрочена от председателя за 1 декември. В дневния ред са заложени четири точки. Едната от тях касае избора на заместници на председателя, другата е за полагане на клетва от общинския съветник Даниел Гаргов, който не успя да присъства поради лични причини на откриващото заседание на Общинския съвет на 10-и ноември. На предстоящото заседание ще бъдат определени и числеността и поименния състав на Постоянните комисии при Общински съвет – Хасково. Като четвърта точка в него е включена възможността за питания към кмета на Хасково Станислав Дечев.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ру
      Румен
      40 -5
      17:22, 23 ное 2023
      Нищо ново под слънцето! Едни и същи физиономии и имена ! Предложете някой от другите партии и формации, да ама не!!
    • 2
      Те
      Теодор Тодоров
      22 -4
      18:36, 23 ное 2023
      ... те така и така изборите за ОбС-Хасково ще бъдат касирани, нека някои съветници да се почувстват значими малко време, че като гледаме те освен да бъдат съветници друго - няма какво да правят и да се занимават... не визирам Йозджан и Делян тук...
    • 3
      Ха
      Ха ха ха
      33 -2
      19:39, 23 ное 2023
      Да вчера пасеше фитките , днес зам на общинския съвет.Егати тъпия град
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини