От х:

Днес в x:

204 магистри и бакалаври се дипломираха в Центъра на УНСС в Хасково

    204 абсолвенти получат дипломите си днес от Регионален център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково. Тържествената церемония е разделена в две части.

    С всяка изминала година Центъра на УНСС в Хасково се радва на все по-голям интерес. В последните няколко приема от ръководството отчитат рекорден брой желаещи да се включат в дистанционната форма на обучение. Така и в завършващия бакалаврски випуск тази година се отчита рекорд на дипломиралите се. Бакалврите са 143 от направленията „Мениджмънт и администрация“, „Икономика“ и „Счетоводство и контрол“. В направленията „Бизнес администрация“,“Счетоводство и контрол“, „Местно самоуправление“ и „Комуникационен мениджмънт“  са магистрите.

    Дипломантите получиха удостоверенията си  от директора на Центъра проф.д-р Надя Миронова, която е новоизбраният декан на факултет "Администрация".

    Гости на тържественото по връчване на дипломите бяха директорът на Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчив“ в Хасково Гергана Петрова и кметът на Ивайловград Диана Овчарова.

    След  много емоции и поздравления от приятели, деца и внуци, дипломантите спазиха традицията и хвърлиха абсолвентските си шапки нависоко.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини