От х:

Днес в x:

6 дистанционни отличнички в УНСС-Хасково

Проф. Веселка Павлова връчва дипломите на отличниците

6 отличнички излъчи поредния дипломиран випуск на центърът за дистанционно обучение към УНСС в Хасково. От 87 завършили 6 са „шест“ - Надя Георгиева, Деница Красимирова, Станка Бакалова, Снежана Нушкова, Недялка Младенова и Надя Иглева. Сред най-добрите от добрите не попадна мъж. По принцип силния пол е рядко застъпен в хасковското УНСС и го има главно за цвят.

Както на повечето събития на Университета за национално и световно стопанство и на това изобилстваше авторекламата. УНСС били най-добрите и това го признавали не само атестационните комисии на родното висше ами и чужденците. Няма никаква разлика между дистанционната форма на обучение и тези, които бият път до София за да учат редовно. Всички получават едни и същи и то най-добрите знания, гласяха посланията на официалните лица водени от зам.-ректорът на университета-майка проф. Веселка Павлова.

Дипломиралите се са от специалностите „Публична администрация“, „Счетоводство и контрол“, „Икономика“ и „Бизнес администрация“. Навлечени в тържествени тоги, новата висша генерация с видима гордост слушаха хвалебствията и с видимо вълнение поемаха предимно много добрите си дипломи.

Към момента в УНСС Хасково се обучават над 600 студенти в бакалавърски и магистърски програми.

Г. Христов

В очакване на своя час..

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини