От х:

Днес в x:

Пиян татко праща дъщеря си в гроба до баба й

Агресивен пиян татко пращал дъщеря си в гроб до баба й. С тези скверни слова бащата Митко Добрев нападал детето си в къщата им в димитровградското село Радиево.

Таткото честичко си пийвал, при което възниквали конфликти с дъщеря му, разказват свидетели. Той се дразнел, че момичето излиза, без да обяснява къде и с кого. Притеснявал се, че може нещо да й се случи. На 29 декември 2011 г. Митко и дъщеря му си били вкъщи. След солидна запивка бащата отново захванал темата с честите излизания на щерка му и двамата се скарали. Започнала словесна престрелка и тежки закани. Бащата нееднократно се заканил, че "ще я убие и прати в гроба при баба й“, и то в присъствието на повиканите полицаи. Щерката обаче не му оставала длъжна и го репликирала. След неуспешни опити от страна на полицаите да потушат семейната война, се наложило да отведат бащата в ареста. С това бил сложен край на семейната разпра. Изплашената млада жена се изнесла, но след близо два месеца отново се прибрала в бащиното огнище и всичко било нормално.

Впоследствие срещу бащата е повдигнато обвинение за закана за убийство на дъщеря му. Димитровградският районен съд го оправдал, но преди дни окръжните съдии го признаха за виновен и му наложиха 2 г. условна присъда с 3 г. изпитателен срок. Решението на хасковските магистрати подлежи на обжалване пред Върховния касационен съд.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини