От х:

Днес в x:

Калинка с диплома №1 на УНСС Хасково

Калинка Димитрова получи дипломата си лично от ректора на УНСС проф. Стати Статев

Калинка Димитрова стана №1 на първия дипломирал се випуск на центъра за дистанционно обучение на УНСС в Хасково. Това е и първият дистанционен випуск на ВУЗ в страната. Хасковският център бе открит преди 4 години и само в него е изкаран пълния курс на обучението за бакалаври. 

Калинка бе най-добрата измежду 69 студенти, с диплома 6.00. Тя бе единствената, на която ректорът на УНСС проф. Стати Статев връчи лично дипломата. Чаровната брюнетка сподели, че смята да продължи с магистратура, разбира се пак в УНСС. 

Университетът е №1 по рейтинг в България, не пропусна да изтъкне проф. Стати Статев. И пожела в духа на Сократ, възпитаниците да продължат с духовното си усъвършенстване, което според великия мислител било най-важното в живота на човека. Професорът публично поздрави директора на хасковския център доц. Живко Драганов. Ако не е бил той, филиалът на ВУЗ-а просто е нямало да го има. 

Центърът за дистанционно обучение към УНСС бе пилотен, а доскоро и единствен по рода си в България. Формата на обучение залага на самоподготовката на възпитаниците му, плюс консултации с хабилитираните преподаватели на университета майка. Към момента в УНСС Хасково се обучават над 640 студенти.

Г. Христов

Дипломантите бяха приготвили широките усмивки
Студентите изглеждаха зашеметително в официалните тоги
69 души брои първият дистанционен випуск на български ВУЗ
Областният управител Ирена Узунова връчи част от дипломите

Проф. Стати Статев
С доц. Живко Драганов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини