От х:

Днес в x:

Иван Иванов ще е кандидат за кмет на Хасково в първото участие на местни избори на ИТН

Иван Иванов ще е кандидатът за кмет на Хасково на „Има такъв народ“. Името на собственика на таксиметрова компания в областния град беше обявено снощи във видео от лидера на партията Слави Трифонов. Той съобщи, че в първото си участие на местни избори ИТН ще регистрира общо 150  кмета на градове, малки населени места и райони  в страна, като обяви имената на кандидатите за градоначалническите места в големите общини.

Последва видеовизитка на номинираните. Кандидатът на ИТН за кмет на София е сценаристът и депутат Ивайло Вълчев.

В своята кандидатът за Хасково Иван Иван посочи, че знае добре какво трябва да се направи в Хасково, като човек от бизнеса и гражданин на Хасково. На първо място той постави мерки за подобряване на трафика и паркирането в града, видеонаблюдение на таксиметровите стоянки и спирки, създаване на електронна община за подобряване административните  услуги на гражданите. Наблегна, че е нужно създаването на велоалеи и работа за подобряване на инфраструктурата на крайните квартали. Той посочи още, че държи на морала в политиката и ще работи за местни референдуми и обществени обсъждане за решаването на важни проблеми в сферите на образованието, културата и благоустрояването.

Името на Иван Иванов,като кандидат за кмет на Хасково в предстоящия вот е петото  обявено официално, след тези на настоящия кмет Станислав Дечев, който е кандидат от ГЕРБ, на бившия градоначалник Георги Иванов, който обяви, че кандидатурата му ще бъде издигната от  „Български гласъ“ и настоящия депутат от „Възраждане“ Георги Георгиев и независимият кандидат, издигнат от Инициативен комитет Николай Ставрев, подкрепен от "Спаси Хасково", “Български възход”, Партия "Българе", “ПП-ДБ” и БСП .

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Тоя фирмата си не може да оправи града ще управлява
  • 2
    Пе
    педаловрътко
    14 -4
    16:49, 22 сеп 2023
    искам велосипедни алеи
  • 3
    Бо
    Боже Господи
    30 -1
    20:17, 22 сеп 2023
    Ванчо акулата кмет боже господи пази боже сляпо да прогледне!
  • 4
    Ва
    Вальо
    11 -5
    20:52, 22 сеп 2023
    Мислех си, че таксиметровите шофьори са за Възраждане. То не се знае кое е по-зле де, Възраждане или ИТН.
    • Пе
      Педаловрът
      21 -2
      07:51, 23 сеп 2023
      Има и по зле от Възраждане и Слави . Примерно умнокрасив фекалопитек вярващ в светлото бъдеще.Или пък Умното с него Хасково не разбра че четири години имаше кмет защото управляваха едни други хора
  • 5
    Ст
    стаси
    2 -1
    15:11, 25 сеп 2023
    не виждам Иван по какво отстъпва на предишните "кметове" които се изредиха в Хасково!
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини