От х:

Днес в x:

„Спаси Хасково“ ще се бори за властта, ексдепутат и ексобластен управител раздават вода

Изображение 1 от 2

    Макар да не е започнала официално предизборната кампания, вече се активираха местните структури.

    Сред задействалите се е новоучредената формация „Спаси Хасково“, която стартира първата си инициатива в центъра на града. Представители на организацията раздават бутилирана вода на гражданите безплатно. Целта е в най-топлите часове на деня, хората да имат възможност да се освежат и хидратират.
    Пунктовете за вода са на булевард „Г. С. Раковски“ (до „Напоителни системи“) и на пешеходната улица „Велико Търново“ (до ЦУМ).
    Бившият заместник-областен управител Мартин Узунов и ексдепутатът Тихомир Георгиев лично раздават водата на хората в часовете от 12:00 до 14:00.

    „Традиционните високи температури в тази част на страната през лятото водят до необходимостта от подходяща питейна вода за гражданите", обясни Узунов.

    „Именно заради прогнозите за горещо време инициативата ще продължи поне до края на месец август“, допълни Георгиев.

    „Спаси Хасково“ е местна инициативна група, която има за цел да идентифицира и осъществи стратегия за местно развитие. Хората в екипа са обединени около идеята Хасково да се превърне в по-добро място за живеене. Неофициално се говори, че формацията ще участва в предстоящия вот на 29 октомври, като ще излъчат кандидат за кмет и за общински съветници. В екипа са архитекти, икономисти, предприемачи, инженери, юристи, IT специалисти, хора с опит в частния и държавния сектор.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (17)

    • 1
      Fg
      fgj
      73 -7
      14:02, 18 авг 2023
      Едно време даваха кюфтета, а сега по-една гола вода, кой разбрал, разбрал.
    • 2
      Сп
      Спасен от хасково
      74 -7
      15:13, 18 авг 2023
      Когато беше зам. Областен управител какво направи Мартин. Нищо. Едно голямо нищо. А сега иска да оправи Хасково. Май май иска заплатата да върви.
      Тихомир и той беше депутат. Какво се опита да направи ако не ми е стигнало времето.
      Много има за спасяване е Хасково, но пак ще ни пробутат гърбав кмет и достатъчно ДПС съветници за да правят каквото си искат.
      Всичко това може да се спре с масово гласуване.
      • Hj
        hjl
        54 -9
        15:33, 18 авг 2023
        Искат да спасят себе си.
    • 3
      Тези , освен себе се друго не искат да спасяват. Събрали се шайка бивши гербаджии, хора от ПП алчни за власт. Преди седмица стояха на парка на Мемори на една маса с Атаман и Кънчо Маймуната. Какво ли дискутираха ? Всички там начело с Тихомир са компрометирани. Тоя заряза Янев , като свърши келепира и сега гледа да е пак на хранилка някъде...
      • Св
        Свидетел
        7 -20
        22:17, 18 авг 2023
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 4
      Pr
      Pr
      8 -21
      21:29, 18 авг 2023
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 5
      Ки
      Киро жарта
      34 -6
      21:44, 18 авг 2023
      Аман от спасители! Мерси, тоя филм го гледаме всеки път преди избори и взе да идва вече малко в повече.
      • До
        До Кирето
        8 -11
        22:24, 18 авг 2023
        Ти Кире има още много филми да гледаш, особено от тези дето някой друг ти плаща билета. Филмите определено не са твоя образователен метод. Пробвай нещо друго.
    • 6
      До
      До Pr
      31 -5
      21:49, 18 авг 2023
      Спаси Хасково не знам дали има крила, но ти със сигурност имаш мухи в главата и то конски! Кой ти мисли за града и хората бе? Всеки мисли за келепира и джоба си и колкото повече аванта толкова власт, безочие, лъжи и заблуда за народа! Да ви приседне дано до 9-то коляно!
      • Il
        Il
        5 -11
        22:04, 18 авг 2023
        Благодаря за прекрасните думи!.Мухи пак е нещо. Ти... Виж коментара
    • 7
      Ма
      Мария
      22 -27
      22:07, 18 авг 2023
      Много обичам, колко сме силни на думи всичките - н... Виж коментара
    • 8
      До
      До Мария
      20 -4
      09:59, 19 авг 2023
      Здравейте Мария, дали някой ще си носи кръста и ще му е тежко Вие не се безпокойте за хората в Хасково, защото те носейки или не кръста си, носят го винаги , а не само преди каквито и да е избори! Незнайно защо винаги се появяват спасители точно в такива моменти когато хората са объркани, лъгани и отчаяни! Ааа, относно това, че могат да живеят на вкяка точка на планетата , ами да си ходят там какво точно ги води и то най-вече в Хасково? Досега никой от нищо не е спасявал града.
      • 44
        4444
        8 -2
        10:58, 19 авг 2023
        Ако се бяха основали и промотирали на 06.11.2023г. - щяха да ги подкрепя с две ръце. В момента - не бих. Точно поради причините, които сте изброили. Въпреки, че познавам 1/3 от тях лично.
      • Изглежда и вие не се безпокоите много много за лъганите, обърканите и отчаяните. Отредили сте им това място "на дъното" и съдбата "да си носят кръста до гроб".
        И да, така е, 10, 20 или 50 "Спасители" не могат да спасят града и жителите му. Идеята е обществото само да се спаси, а ролята на "Спасителите" е да го обедини и поведе. Да покажат, че все още има независими, честни и достойни хора, решени да се изправят срещу некадърните, лъжливи и алчни уж политици. Политици готови да продадат и собствените си майки, срещу комисионна и някоя безсмислена обществена поръчка.
        И да, така е, възможността за измъкване от дъното е като високосната година, идва на 4 години веднъж. Но ако се погрижите по-добре (хейтърите), всичко ще е наред - още 4 години на дъното, за всички.
        Както е казал великия Стоичков "който играе - печели, който не играе - не печели!"
        Избора е Ваш.
      • Ма
        Мария
        5 -5
        11:52, 19 авг 2023
        Много ми харесва учтивата форма на обръщение към мен, но освен личното Ви мнение и неприязанта, която изпитвате към всички като разбира се отчитам това, за ваше лично и неприкосновено право, отговорът не казва нищо друго. Относно това защо са в Хасково и именно него са избрали да “спасяват”, вече съм пояснила - чувство на принадлежност и родолюбие, към място, от което си произлязъл. Благодаря Ви, за времето и вниманието, което сте отделил да ми отговорите.
    • 9
      Ами тези "спасители " с бутилките вода къде бяха при 40 градусовите температупи? Зашото Хасково не си е сменяло мекторазпорожението? Нека позная , били са по всяка точка на света! Просто заблуда!
    • 10
      Ме
      Метеорологична Станция
      4 -9
      18:44, 19 авг 2023
      Градусите се повишават.Троловете се събуждат.Ха ха Виж коментара
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини