От х:

Днес в x:

С опасност за живота е един от пострадалите мотористи, камионът му засякъл пътя

Изображение 1 от 3

    С опасност за живота е един от мотористите, пострадали при катастрофата край Хасково, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът стана около 13:30 часа на 5 август в посока Кърджали.

    52-годишният мъж и 15-годишният му син от Бургас са пътували с мотоциклет Триумф. Те са се ударили в камион Мерцедес със слама, шофиран от 63-годишен от кърджалийското село Комунига, който им засякъл пътя. От полицията уточниха, че при маневра, свързана с навлизане изцяло или частично в съседна пътна лента водачът на камиона не е пропуснал мотоциклета, който се е движил по нея. Вследствие на това мотоциклетът се удря в задната лява част на товарния автомобил, при което двамата на мотора са пострадали. Водачът е с опасност за живота, а непълнолетният – без опасност за живота. Двамата са настанени в МБАЛ Хасково. Образувано е досъдебно производство.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Гр
      Гражданин
      55 -7
      11:51, 7 авг 2023
      Камионите, превозващи слама са като извънгабаритни. Товарът стърчи отстани извън габаритите на автомобила, товара не е покрит и замърсява пътното платно, също така хвъращата слама създава предпоставки за ПТП. Трябва да се оказва някакъв контрол на тези превозни средства.
    • 2
      Не
      Непукиста
      7 -18
      01:09, 8 авг 2023
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини