От х:

Днес в x:

2 °C

Разследват за отвличане братовчед на евродепутат. БМВ рани доктор. Преглед на регионалния печат

„Разследват за отвличане Слави Бинев” пише във водещо заглавие вестник „Новинар Юг”. Слави Бинев е бизнесмен от Димитровград, който е адаш и братовчед на евродепутат. Срещу него вчера скочиха 30 жители на димитровградския квартал „Черноконево” които се оплакват от системен психически и физически тормоз. Едно от обвиненията е отвличане и малтретиране. Материала е придружен със снимки на потърпевшите, един от които се оплаква че Бинев го гръмнал в крака, а после му рязал пръсти, като отмъщение срещу кражби. Въпросния Иван Таслака наистина има редица посегателства над чужда собственост, заради което е бил осъждан. Твърди че сега се превъзпитал и не желаел да посяга на чуждо. Превъзпитанието му явно било съмнително за Бинев, който бил един от тримата които отвелкли Таслака, били го и му строшили кутретата на крака. Малко като в Дивия Запад. Или в крумовите закони. Ще почнем да си въздаваме правосъдие, като в държавата ни няма официално такова.

„Пътници чакат 13 часа влак за Свиленград” Всъщност толкова е времето между едното и другото разписание за граничния град. БДЖ орязали два курса за Свиленград и сега хората които искат да пътуват могат да си изкарат пълен работен ден барабар с почивката между двата влака за там.

„Димитровградския театър олекна с 3-ма” Толкова били съкратени от театъра заради орязаните средства жалва се ръководителят му Атанас Капралов.

Кметицата на Мезек отива на прокурор, е водещото заглавие на вестника от страница втора. Цонка Черменлиева вече бе осъдена от хасковския административен съд, сега срещу нея се започва наказателно преследване. Причината е в конфликт на интереси-накарала хората в селото да се подпишат в подкрепа на инвестиционно намерение на дружеството на съпруга и.

„Литекс” на лагер в Свиленград” водещо на спортна страница. Като не можем ние да отидем в А група, добре е че А група идва при нас. За отборите от региона, както заявява по-долу треньорът на Стамболово : Нашия гьол е В група.

„БМВ се вряза в детски магазин” информира „Хасковска Марица” БМВ-то се управлявало от 20 годишен който возил 14 годишна, която пък избягала от училище за да пие кафе. Двамата помели тротоара, улична лампа и витрината на магазин в Търговски Комплекс 21 век. Преди това баварецът ранил леко доктор от РИОКОЗ. Случката се разиграла в 8 сутринта и това е май единственото позитивно нещо. Защото във всеки друг час от деня, по този тротоар минават страшно много хора.

„10 см сняг блокира областта” Екип на вестника разследва как се отрази снеговалежа на пътищата и..снегопочистващите фирми. Резултатът е, че първия за годината по-сериозен сняг отново ни изненада.

Кой владика къде ще бъде на задаващите се големи празници Богоявление и Ивановден, научаваме от страница първа. Още двама, били открити с морбили в Тополовград. Те били в роднинска връзка с другите заразени, чийто общ брой е станал 10. Заразените са от обособена етническа група, където било модерно да не се ваксинираш срещу такива болести.

„Нито стотинка за джипитата и вчера” четем на страница 3-та. Днес, обаче се очаква да има. Правителството отпуснало 142 млн лева на Касите да се разплатят с лекари и заболекари от доболничната помощ.

Страница 4-та е посветена на разследване относно причините довели до самоубийството на 12-токласника от хасковската езикова гимназия Стоян Василев. Колегите търсят първоизточника на драмите в липсата на психолози и педагогически съветници по училищата и в лабилната в този период от живота, детска психика.

На страница 5-та-интелигентни съвети как да се справим с кризата. На първо място-ако попаднем в капана на неплатежоспособността-да намалим разходите си. Нещо като-ако сте жаден, пийте вода. 150 реда в този смисъл.

Това бе по-интересното от днешната преса.

Георги Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 11.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
11 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
11 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
11 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
11 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
11 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
11 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
11 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
11 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
11 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
11 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
11 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
11 апр 2021
Последни новини