От х:

Днес в x:

Нови престъпни схеми, които действат в мрежата. Преглед на печата

Централно място в съботните издания заемат новините от ГДБОП, където след акция срещу наркотрафика бяха освободени началникът на антимафиотите Ивайло Спиридонов и заместник -главният секретар на МВР Георги Арабаджиев.

Арест на шефа на наркозвеното обезглави антимафиотите, пише "24 часа".

"Телеграф" съобщава: "Разбиха наркочадър в ГДБОП, а главният прокурор обяви, че времето на недосегаемите свърши.

"Труд" допълва: Шефът на дирекция "Контрол" в НАП подаде оставка. Данъчните в София спират да вземат пари в брой. Останалите офиси в страната ще продължат да приемат по сегашния начин.

В "24 часа" четем за нови престъпни схеми , които действат в мрежата:

"Спешно писмо до МАМА - новата измама онлайн". Ако не използвате често някой акаунт, по-добре го закрийте- е съветът на специалистите. Последният хит е да се хакне фейсбук през неизползван имейл.

"Монитор" отделя място на резултатите на седмокласнииците от Националното външно оценяване.Нагоре по математика и падане на оценките по български", показват данните от изпитите. Кандидат-гимназистите подават документи от 3 до 7 юли, пише още вестникът.

Изданията публикуват анализи за разрастването на броя заразени с коронавирус  за денонощие. "София изпусна Covid-19, вече не е на клъстери, а навскъде"- така часовият всекидневник озаглявавя статия с данните за коронакризата.

А "Телеграф" пише: Короната пали семейни огнища.

"Труд" алармира "Туризмът е в кома". Обобщението гласи - плажовете са пусти, 500 хотела са обявени за продажба, въпреки че цените са свалени до 50 процента, отменени са полети от София до Гърция до края на август.

За "Монитор" централното заглавие е "Избиват карантината със солиден скок - разпускането на мерките наду цените в кръчмите". Проверка на изданието е показала, че в началото на лятото заведенията масово увеличават цените.

Източник: БНР

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    De
    DEA agent
    2 0
    09:08, 27 юни 2020
    Много е вероятно тоя дето се е представял за наш агент
    наистина да е наш агент
    който е изучавал нарко-каналите на Евро-Пищова Боци Тулупа :))
Последни новини