От х:

Днес в x:

Хасковлийка с благодарствено писмо към полицай за оказана помощ

    Хасковлийката Елена Станкова изпрати благодарствено писмо към старши инспектор Владимир Димитров от управлението в Хасково. Писмото е адресирано до директора на полицията, а в него са изказани благодарности за това, че полицаят преди време е оказал на жената помощ, когато й е прилошало на публично място, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

    Днес в сградата на МВР-Хасково Елена и мъжът й Николай отишли на среща с ръководството на дирекцията, за да изкажат лично благодарностите си. Жената сподели, че ако старши инспектор Димитров не й е бил помогнал, не знае какви поражения би могла да получи. Тя разясни, че след прилошаването й паднала и си ударила главата в бордюр. Полицаят я изнесъл на ръце до патрулния автомобил и потеглил към Спешна помощ. Той включил светлини и звук, за да може да мине през множеството хора, наобиколили публичното събитие. В болницата я оставил в компетентните ръце на медиците и се върнал на работа.

    Старши комисар Чавдар Георгиев заяви, че заради бързата му и навременна реакция го е наградил с „Писмена похвала“, но бе категоричен, че милите думи, изказани от семейство Станкови са по-добрата награда.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Бо
      боби
      18 -12
      12:43, 13 юли 2023
      Всичко добре. Браво на ченгето. Но това е част от ежедневната му работа. Топ сензация по всички медии и водеща новина. Получил благодарствено писмо, наградили го в службата с похвала и това е.
      Много бързо реагирали иначе - писмото написано на 30.05 - 45 дни по-късно става всеизвестно.
    • 2
      Ал
      Алекс
      10 -2
      16:06, 13 юли 2023
      На ул. Оборище от 2019г. не сме видели полицейско присъствие. Полицаите се страхуват от наркодилърите и не смеят да се покажат.
    • 3
      До
      До - 2
      7 0
      17:48, 13 юли 2023
      През нощта се саморазправяме (болни, възрастни, вдовици и др.) с наркодилърите без абсолютно никаква помощ от полицията. Един криминалист не се осмели да дойде, ако дойде веднага ще го уволнят
    • 4
      Знаещите, можещите, обучените, любезните, отзивчивите, състрадателните т. н. полицаи се пенсионираха
      • Бо
        Борислав
        1 -6
        23:30, 13 юли 2023
        Примера е в новината!Да живее България!!! Виж коментара
    • 5
      Последвали примера няма
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини