От х:

Днес в x:

Младостта посрещна Новата година на площада. Произшествия-0

Хиляди млади хора от Хасково се стекоха на централния площад „Свобода” за да посрещнат заедно новата 2010-та година. Въпреки топлото време, главно младежта прояви авантюризма да напусне удобните си до полунощни гнезда и да заиграе кръшните новогодишни хора. Хората бяха по-малко от миналата година, но настроението бе също толкова приповдигнато.

Обичайно в новогодишната нощ, къде от настроение къде от препиване, винаги стават макар и незначителни инциденти. Тази нова година е една от малкото, в която нямаме никакви проблеми, коментираха патрулиращите полицаи. Безработни бяха и дежурящите пожарникари.

В контекста на общото веселие се включиха и представителите на местната община, която организира купона на площада. Пред импровизирана на сцената софра, с домашно винце и изсушен суджук, наздравици с познати и непознати вдигаше спортния отговорник Бончо Маринов/ на снимка 6/.

Всичко което на следващата сутрин напомняше за буйния купон бяха останките от изстреляните фойверки и празните "гилзи" от пиратки. Единствената щета, бе повалена лампа за улично осветление пред бившия Универмаг. Екипите на Екопрогрес бързо заличиха следите он старата година, за да започне новата на чисто.

Екипа на Хасково нет желае спорна и щастлива 2010-та година на своите читатели!

Георги Христов

На следващия ден
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини