От х:

Днес в x:

Кристин Кръстева с шеста титла от държавно по спортна гимнастика

Изображение 1 от 2

    Кристин Кръстева от хасковския клуб по гимнастически спортове „Юнак“ спечели шеста поредна титла от Държавното лично отборно първенство в София.

    Тя е първа в индивидуалната надпревара в многобоя при девойки старша възраст, въпреки контузията си. На отделните уреди тя се класира първа на прескок, първа е на греда, на земна гимнастика е трета, а на успоредка попадна в петицата. За нея това е шестата й поредна титла в многобоя на държавно първенство в отделните възрастови групи. Тя има право да участва на балканиадата в Турция през септември.

    Във възрастовата група на децата хасковският тим на 11-о място от 22 отбора. Катерина Нейчева е 13-а в индивидуалната надпревара, а Моника Караколева е 18-а.

    При момичетата младша възраст хасковските гимнастички се наредиха на 6-о място. Магдалена Михова е 17-а. На отделните уреди – Ивайла Павлова е 4-а на прескок, а Магдалена Михова е 5-а на земна гимнастика.

    В групата на момичетата старша възраст най-добро класиране записа Нехир Юсуф.

    При девойки младша възраст хасковлийки са на 7-о място в отборното класиране. В индивидуалната надпревара Сечил Сунай е 13-а в многобоя.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини