От х:

Днес в x:

Търсят старши експерт по организация на средното образование в Хасково

Регионално управление на образованието в Хасково обяви конкурс за старши експерт по организация на средното образование в отдел „Организационно-методическа дейност и контрол“.

Кандидатите трябва да имат висше образование, степен бакалавър, като предпочитаните специалности са: „Педагогически науки“, „Хуманитарни науки“, „Социални, стопански и правни науки“, „Природни науки, математика и информатика“, „Технически науки“. Изисква се минимум 1 година професионален опит, придобит на ръководна длъжност в институциите от системата на предучилищното и училищното образование или опит на ръководна или експертна длъжност в администрация, свързани с предучилищното и училищното образование.

Документи за кандидатстване се приемат до 17:30 часа на 27.02.2023 г. Тези, които отговарят на изискванията по документи, ще трябва да решат тест за познания от професионалната област на длъжността и относно администрацията, в която е конкурсната длъжност. След това трябва да се явят на интервю. Минималният размер на основната заплата за длъжността е 1700 лева.

Свободно работно място има за учител в група ЦДО начален етап в I ОУ „Иван Вазов“ в Свиленград. Документи за кандидатстване се приемат до 22 февруари 2023 г. Одобреният кандидат ще бъде назначен на трудов договор за неопределено време.

В детската градина в хасковското село Брягово търсят човек, който ще бъде назначен на половин щат като готвач и на половин щат като помощник-възпитател. Изисква се средно общо образование. Трудовият стаж е желателен. Документи за кандидатстване се приемат до 24 февруари 2023 г.

В хасковското Бюро по труда са обявени места за експерт продажби, лекар, за 20 шофьори на товарен автомобил за международни превози, двама шофьори на лекотоварен автомобил за разнос, 6 газокаристи, 6 лаборанти със средно образование в сферата на хранителните технологии, 3 машинни оператори за шиене на облекла, 20 аниматори.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    За
    Запозната
    32 -1
    10:11, 19 фев 2023
    Търсят "старши експерт" !! Ама то мястото е вече заето и се знае кой ще го получи. Просто от РУ на МОН са длъжни да го обявят формално ....Нямаш ли големи връзки и пари ---- просто не се надявай....
  • 2
    Ха
    Хахахахах
    22 -1
    13:59, 19 фев 2023
    Това ТЪРСЯТ в заглавието го сложете в кавички. И изобщо каква е тая статия - заглавие и две трети от нея с ненужна информация (всички знаят защо) и накрая в едно изречение информация за всички останали свободни 100 работни места. Пълен смях са вече и обяви и конкурси и статии и всичко.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини