От х:

Днес в x:

Вижте как хлапе задига кутия за дарения за болно дете от магазин в Хасково

    Хасковлии определиха като изключително нагли и безпардонни трите кражби на кутии за дарения за болни деца, задигнати от двама магазина и заведение в областния град. Същото мнение изразиха и работещите в трите обекта, където извършителите са заснети на камери за видеонаблюдение.

    Два от обектите се намират в хасковския квартал „Орфей“. Единият магазин е за захарни изделия и хранителни стоки. Там кощунството е извършено малко преди Коледа. На записът се вижда, че на 23 декември миналата година, около 19:24 часа, в магазина влиза дете. То отваря вратата и посяга към една от кутиите, поставени за събиране на дарения и веднага напуска обекта.

    Другият магазин е за месо в комплекс „Веспрем“. Там извършителят влязъл като клиент малко преди затваряне на обекта, където го посрещнали две служителки. Той поръчал няколко вида месо и жените от персонала започнали да го обслужват. В този момент той сграбчил едната кутия за дарения и побягнал навън, при което бил видян от други влизащи в магазина клиенти. Разпознат е и от едната продавачка, която посочи, че е имал татуировки на врата. Бил е подаден сигнал на спешния телефон 112 и извършителят е установен.

    Третият обект е заведение край булевард „Раковски“. Там посегателството е извършено късно през нощта, когато ресторантът вече не работел. Плъзгащата врата на обекта обаче все още не била заключена, тъй като шефът все още бил в обекта със свои близки. Преди около две седмици, след 2 часа, влязъл мъж и задигнал една от кутиите за дарения, поставена на касата, след което офейкал. Шефът и приятелите му видели в гръб извършителя.

    От Областната дирекция на МВР в Хасково са установили трима души по трите случая. Това са момче на 12 години, както и двама мъже на 21 и 36 години. Те са познайници на полицията. Признали са действията си.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ив
      Иван
      60 -6
      10:14, 5 яну 2023
      Циганска работа!
    • 2
      Ае
      Ае
      12 -52
      10:52, 5 яну 2023
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 3
      Fb
      FB
      55 -1
      11:16, 5 яну 2023
      Били познайници на Полицията, ами и мен ме запознайте с тях, щом Полицията не си върши работата, аз ще им я свърша безплатно само снимки и имена искам, нищо повече .
    • 4
      Ал
      Алтън Папагалходжов
      64 0
      14:01, 5 яну 2023
      Няма значение дали е ци§анска българска арменска или китайска работа.Има значение падението на фекалопитека до ниво да открадне дарения за болно дете.Без никаква съвест.И най важното къде е държавата .Ония които плющят народни пари през два месеца си вдигат запалатите гласуват си коледни великденски новогодишни бонуси Бонуси в чест на бог Махмур и не знам си какви други придобивки .Плюс почти безплатна храна с която ги хранят всеки ден и автомобили на аванта.Гласуват помощи за сирийци араби индокитайци украинци и не знам си какви други.Даже за бандера поданниците съда ги задължи да им продължат помощите.А българските деца родителите им ходят да се молят по фирми и събират капачки да им купят миг здраве.Е май наистина е време да дойдат бомбите и всичкото хуманоид което диша напразно да се върне в ниво нула в пещерите и да се учи да пали огън
    • 5
      Fb
      fb
      29 -2
      14:36, 5 яну 2023
      Това, на са хора ...
      • Да
        Да, не са
        4 0
        12:18, 7 яну 2023
        жалкото е че няма оправия, вече.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини