От х:

Днес в x:

Атанас Ненков е новият директор на МВР-Хасково

Изображение 1 от 2

    Старши комисар Атанас Ненков е новият директор на Областната дирекция на МВР в Хасково. Той е назначен със заповед на министър Иван Дерменджиев, съобщиха от полицията в Хасково.

    Ненков бе представен пред състава на дирекцията от заместник-главния секретар на МВР главен комисар Станимир Станев. Той заема мястото на досегашния директор старши комисар Недан Хаджиев, който беше назначен за директор на полицията в Хасково през януари тази година.

    Старши комисар Ненков е с дългогодишен професионален опит в системата на вътрешното ведомство. Започнал е в системата на МВР през 1996 г. и до 1999 г.е работил в сектор „Икономическа полиция“ и „Борба с организираната престъпност“. За времето от 1999 г. до 2001 г. е бил директор на „Топливо-АД“, след което отново се завръща на служба като началник на РУ Хасково, където е бил до 2007 г. Същата година е назначен за директор ОДМВР Хасково, която длъжност е изпълнявал до 2009 г. След това е преминал в редиците на „Охранителна полиция“, където е заемал позицията на началник сектор в РУ Тополовград, а през 2014 г. до момента – началник отдел на „Охранителна полиция“ в ОДМВР Хасково.

    Магистър е по специалността „Право“ и магистър по специалността “Счетоводство и контрол“ в УНСС-София.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини