От х:

Днес в x:

Велосипедист с 3.9 промила се заби в кола, 80-годишен падна с електрически велосипед

Четирима души пострадаха при катастрофи в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Велосипедист е в хасковската „Ортопедия“ след инцидент на 20-ти. 80-годишен мъж е управлявал електрически велосипед по булевард „България“ в областния град. Той е загубил контрола му и е паднал на платното. Пострадалият е без опасност за живота.

Рано сутринта на 21-и, водач на 64 г. също е загубил управлението над лек автомобил Опел, движейки се по пътя между селата Горно и Долно Войводино. Шофьорът от кърджалийското село Черешица е излязъл от платното и се е преобърнал в канавка. Без опасност за живота е, освободен за домашно лечение след преглед.

Пътничка е пострадала леко в инцидент, станал на 19-ти на разклона на село Покрован в посока Ивайловград. В 13:55 часа, на 50 метра от разклона, 72-годишен от село Железари на лек автомобил Фолксваген е излязъл от лентата си на движение и се е блъснал в скат, след което се е преобърнал на платното. Пострадала е возещата се в колата 63-годишна жена, настанена е в хасковската болница без опасност за живота.

Същия ден е станала още една катастрофа. В 22:40 часа на кръстовището между улиците „Стефан Караджа“ и „Околчица“ в Свиленград, 42-годишна е шофирала Пежо. По „Околчица“ се е движил велосипедист на 47 г., който се е ударил в преминаващия автомобил. Колоездачът е прегледан и освободен за домашно лечение. Пристигналите на мястото пътни полицаи са тествали и двамата с дрегер. Пробата на велосипедиста отчела наличие на 3,9 промила алкохол. Съставени са актове.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини