От х:

Днес в x:

6 -годишно момче пострада след внезапно изскачане на пътя

Серия инциденти на пътя отново бележат почивните дни.

При един от тях в Ивайловград пострада 6-годишно момче. Инцидентът с него е станал на 6-ти август привечер, съобщават от полицията. Детето изскочило внезапно на пътя и било блъснато от Опел-а на 19 -годишен водач от с.Градец. Детето е ударено с предна дясна част на колата, няма опасност за живота му. Момчето е под наблюдение в МБАЛ -Свиленград.

При по-ранната катастрофа-на 5-ти юли, когато на пътен възел „Узунджовската детелина“ пострадаха трима души, виновник за сблъсъка е бил 29-годишният водач от с.Динево. Той не могъл да удържи Ауди-то си, губи управление на десен завой, навлиза в насрещната лента, където се ударя в автокран. Освен шофьорът, при този сблъсък пострадаха и две момичета на 15 г. И 14 г. от Хасково. На водача е съставен акт.

С акт се е разминал и мотоциклетист, самокатастрофирал същия ден в областния град. В 20,10 часа на булевард „Съединение“, 17-годишен е управлявал „Кавазаки“. Момчето е загубило контрола му и е паднал на платното. Прегледано е и освободено за домашно лечение.

Приз почивните дни отново са доста и водачите, които са заловени зад волана, употребили дрога или алкохол.

Двама от тях са хванати да шофират с дрога на 5-ти август в Свиленград. Първият е на 20 години и е заловен в 22,30 часа в града с „БМВ“ и наличие на метаамфетамин. Три часа по-късно служители са хванали мъж на 65г.от Горна Оряховица, шофиращ „Фолксваген“ с опиати.

На 7-ми са заведени бързи производства срещу двама водачи, употребили алкохол. Първият- 30-годишен се оказал и неправоспособен. Той е заловен да шофира „БМВ“ в Харманли с наличие на 1,44 промила.

В ареста на Хасково е пренощувал 58-годишен от града, хванат да управлява „Волво“ след употреба на алкохол. Дрегерът отчел 2,96 промила.

И двамата са отказали кръвна проба и са задържани до 24 часа, обобщават от полицията.

В управлението в областния град на 8-ви е заловен неправоспособен водач на 18г. от с.Криво поле. Младежът е управлявал в Хасково мотопед „Ямаха“, нерегистриран по надлежния ред. „Компания“ в ареста им е правил и 22-годишен, шофиращ „Ауди“ с наличие на амфетамин и метаамфетамин.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини