От х:

Днес в x:

Петима души пострадаха при катастрофи в Хасковско за ден

Петима души пострадаха при катастрофи в Хасковска област през последното денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Водач и спътничката му са с леки наранявания след произшествие на магистрала „Марица“. Вчера в 9:15 часа на км.103 в посока ГКПП „Капитан Андреево“, 59-годишен водач от Германия е шофирал лек автомобил Мерцедес. Настигнал е и е ударил движещо се пред него Ауди, управлявано от 33-годишен чирпанлия и пътничка негова съгражданка на 45 г. Последните двама са пострадали в инцидента, прегледани и освободени за домашно лечение. И двете коли са с материални щети. Съставен e акт.

Катастрофа между лека кола и мотор е станала вчера в Свиленград. В 16 часа на кръстовището между второкласен път и улица „Асен Златаров“, 69-годишен от града се е движил с Пежо. Водачът не е спрял на знак „Стоп“, при което е последвал удар с мотор БМВ, управляван от 52-годишен от Австрия. Зад него се е возила жена на 50 г. от Босна и Херцеговина, които са пострадали. Настанени са за лечение в МБАЛ-Хасково, без опасност за живота. Заведено е досъдебно производство.

Внезапно изскочила на платното крава е довела до инцидент на третокласен път край Харманли. Снощи в 21:35 часа, 25-годишен от село Тракиец се е движил с Ауди, когато на платното е излязло животното, чийто собственик я оставил без надзор. Последвал е удар между тях, при който водачът е с леки контузии. Прегледан и освободен за домашно лечение.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини