От х:

Днес в x:

Представят в Хасково „Искам да кажа…“: спектакъл -разговор с публиката

Изображение 1 от 4

    Спектакълът „Искам да кажа…“ по мотиви от комедийната миниатюра на известния английски драматург Алън Ейкбърн „Разговор в парка“ ще бъде представен в Хасково на 19 май, от 19 ч. в театъра.

    Спектакълът изследва стремежа и невъзможността ни да постигнем успех в общуването помежду си. Героите се срещат на една пейка в парка и се опитват да споделят живота си, но за съжаление са смешно-тъжни в този свой опит. А какво би станало, ако човекът с когото искаме да говорим, откликва на нашите очаквания, а не е затворен единствено в собствените си проблеми? Какво би станало ако чуваме, когато ни говорят, ако ни чуват, когато говорим?

    По всички тези теми младите актьори ще беседват след края на постановката със зрителите. „Искам да кажа...“ ще се играе в Камерната зала на театъра, където обстановката предполага по-голяма близост между актьори и публика.

    Постановката е на Светослав Добрев. А за своя свят на мечтите ни разказват актьорите Атанас Димитров, Дияна Георгиева, Валентин Митев, Ивета Маринова и Мартин Пашов.

    Авторът Алън Ейкбърн е известен като "най-жлъчният съвременен комедиограф", с многопластова ирония, хумор и тъга, вплетени в над 75-те му пиеси, които го правят един от най - успешните и популярни драматурзи по света.

    Билетите са по 5 лева.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини