От х:

Днес в x:

В Хасково протестираха срещу правителството, искат мир и неутралитет

    В Хасково се проведе протест с искане за оставката на правителството, мир и неутралитет. 
    Той се организира в социалните мрежи от Движение „Българско семейство“ съвместно с политическа партия „Възраждане“.

    Недоволствто бе срещу предоставянето на военно-техническа помощ за Украйна, а мотото бе „Мирът не се постига с оръжия“, “Не на изпращането на пръжия. Не на войната. Неутралитет”.

    За протеста на площад “Свобода” дойде народният представител Георги Георгиев от „Възраждане“. Той заяви, че България не трябва да заема позиция във войната между братските народи. Спред него страната ни се влияе от чужди фактори при взимане на решенията си.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (27)

    • 1
      Уу
      уууууу
      62 -56
      20:45, 9 май 2022
      Възраждане да се маха от България. Ние българите сме в Европа.
      • Въ
        Възраждане
        58 -44
        20:59, 9 май 2022
        Българите сме в България и всеки който си мисли нещо друго е свободен да отива там където е Европа.
      • Де
        Дечо
        57 -36
        22:20, 9 май 2022
        Махай се ти! Отивай в Украйна да воюваш! Остави България на българите!
      • Пе
        Петя
        60 -28
        23:03, 9 май 2022
        Ние,като територия и държава сме в Европа и там ни е мястото. Децата си пращате да учат в Европа и сте горди с тоя факт,по екскурзии и почивки тичате пак по Европа.Синът на Нинова учи,живее и се реализира в САЩ,а защо не го е изпратила в Русия,а пред всички всички вас е русофил.Ако обичаш България и желаеш доброто на децата си,не отричай принадлежността на страната ни към Европа.Вашият неутралитет е лицемерен, защото такова нещо просто няма,вашият неутралитет е подкрепа на Русия.И вие сте лицемери,защото поставят друга страна над своята родина.
    • 2
      Ос
      Оставка
      44 -59
      21:05, 9 май 2022
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 3
      Ев
      Европеец
      52 -49
      21:06, 9 май 2022
      До дебила от Възраждане. От краткия ти коментар разбирам,че си нвобразован човек. България е Европа и се намира в Европа. Като толкова много обичате Русия,защо не отидете там да живеете,а се натискате при европейците. О да,знам защо.. защото тям няма евро,има рубли,а вие много обичате "европекските евра"а не руските рубли. Вие сте най-големите продажници на България. Вие сте срам и позор за нашата Родина!
      • Il
        Ilia Manev
        48 -9
        22:22, 9 май 2022
        Позор за България е всеки българин, който допуска чужди интереси да диктуват живота му!
    • 4
      Ка
      Качака
      47 -19
      21:14, 9 май 2022
      Оня с пернатата джука е голям измамник.Там все олюгофрени са се събрали.И в крайна сметка,тия България или Русия подкрепят?
      • Ан
        Ани
        33 -18
        23:07, 9 май 2022
        Подкрепят това,което им каже другарката Нинова,чийто син обоче е в САЩ,подкрепят "неутралитета" на другаря Радев,натовски генерал,ама друг път,русофил,но за съжаление не е българофил.
    • 5
      Гф
      гфд
      31 -1
      21:19, 9 май 2022
      Всеки иска мир,обаче всеки политик иска пари и власт.
    • 6
      Ру
      Русофили прости от село
      39 -23
      21:41, 9 май 2022
      Да кажа на комунягите в Хасково
      Ако дойде войната най напред те ще бягат
      Но аз ще ги настигна..
    • 7
      Ки
      Киро
      32 -5
      22:02, 9 май 2022
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Ve
        Velko_Arsov
        19 -4
        22:23, 9 май 2022
        Крият се, боклуците
    • 8
      Ба
      Бат Митко
      17 -43
      22:34, 9 май 2022
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Бъ
        българофил
        4 -9
        15:07, 10 май 2022
        Бат Митко - нещо много украински платени тролове п... Виж коментара
    • 9
      Ге
      Георги
      45 -30
      22:41, 9 май 2022
      До всички така наречени путинофили- бесепари,атакисти,комунисти,възраждане,нефесебета от всички български полета-хванете се за ръце и беж в сибирските лесове. Освободете ни от присъствието си, 78год. червено робство стигат. Българския народ има право сам да си избира съдбата в свободна и щастлива Европа.
    • 10
      Да
      Да Бъхлария
      17 -19
      23:21, 9 май 2022
      София! Хиляди са се отправили към Руското посолство. За какво?! За да помогнете на майките и бащите си да си купят олио, за да съберете пари за гаснещите дечица на България, за да изринете българофобската власт?
      Не - за да покрякате по команда. През това време бащите и майките ви си заминават от тоя свят, дечицата също, а властта дерзае щастливо - окуражена от вашата твърда подкрепа. В чия полза го правите, бе, нещастни човечета?
      Щото не е в името на демокрацията - показахте какви сте демократи.
      Не е и в името на свободата на словото - вашите кукловоди заглушиха 80% от тоя народ.
      Не е в името на истината - истината по-горе ви я описах.
      В името на какво?
      Срам за всички вас - разпрани от доволството си и средната си класа софиянци!
      Такива сте - средна класа, средна работа, право да си го кажем - посредствена работа. Мислите с телевизорите и действате по команда на лидерите си, без да виждате конците, на които са закачени.
      Лашкате се от сигнал на сигнал от кораба майка, дистанционно управляеми синьо-жълти-нотрдам-шарлиебдота. Без собствена цел и посока.
      Любимият ви изкуствен интелект не е оставил място за собствена воля в телата ви, тиранични цензори на демокрацията, за която не остана място от вашия деспотизъм.
      Разходете се хубаво, това ви остана.
      • Пе
        Петя
        28 -7
        23:56, 9 май 2022
        Така е,защото народът избра нови месии, харвардски измамници,за които бивши партньори в работата им казаха,че не са стока.Десните ,за съжаление, не са десни.Кирчо и Асенчо управляват страната като фирма,цялото правителство не са в час и не им пука за хората,на тях и на себе си се сърдете за бедните и нещастни възрастни и деца.Украйна няма вина за хала ,на който се докарахме,заради един вдигнат юмрук.Наши решения,наши главоболия. Украинците поне знаят какво искат свобода и Европа,това,което им се случва е по вина на съседа им,който не иска да признае правото им на собствен избор.А техните разрушени домове,блокове,мостове,пътища,изчезнали и убити хора и когато някой ден тази война свърши,те ще се оправят,защото са упорити,борбени и обичат страната си,а ние все така ще тънем в самосъжаление,блато,злоба и ще се делим,познайте кой има бъдеще?!?!!!
    • 11
      Ми
      Милфър
      12 -4
      07:08, 10 май 2022
      Има някоя и друга милфка на сцената и в публиката за изплющяване!!!:))))))
    • 12
      Де
      Демократ
      22 -12
      09:25, 10 май 2022
      Дано само тази шепа лумпени да са подкрепящите фашисткия режим в Русия.
    • 13
      Га
      Габриела
      13 -5
      10:32, 10 май 2022
      Седнете и прочетете новия Закон за здравето и какви извънредни правомощия се дават в лицето на държавния главен здравен инспектор и министъра на здравеопазването. Който присъства на протеста разбра, а който не е разбрал - щом пишете коментари, следва да сте грамотни. Щом одобрявате сливането на законодателна, изпълнителна и съдебна власт в лицето на един човек, явно нямате нищо против отново да бъдат потъпкани конституционните ви права. Но при следваща вълна или пандемия, ако не желаете да се ваксинирате за какво ви наредят и да носите маски, глобата е от 10 до 50 хиляди лева и до 5 години затвор. Никой не желае в България да се повтори сценария от Австралия, където изкараха децата от градините и училищата с полиция и ги ваксинираха по стадионите. Родителите си забраха децата след работа и разбраха, че са изпонабодени. Но и при нас новият закон вече го позволява. Президентът обнародва закона. И се замислете, че в градчета като Китен бежанците са повече от местното население. И как ще се справим с прииждащата вълна от бежанци, когато милиарди продължават да изтичат от хазната, а Асен Василев и Даниел Лорер нямат обяснение къде са парите?! Но какво значение има това, като съвсем скоро е възможно да ни спрат и петрола и тогава, както саркастично се изразява Клаус Шваб: "Няма да имате нищо, но ще бъдете много щастливи".
    • 14
      Ра
      Распутин
      21 -8
      12:48, 10 май 2022
      Тая продажна измет възраждане и в хасково ли има почитатели, най-вероятно си ги внасят от софия с автобуса не вярвам че и тука има толкова заблудени, сега остава да щурмуват домовете на някакви пенсионери приютили украински жени и деца, волен в това отношение поне беше смел ходеше лично а горкия Костя само скимти през тези лоши западни социални мрежи, тая рубла и за тоалетна хартия не става защо още се натиска...
    • 15
      Ха
      Хасковлия
      12 -6
      14:24, 10 май 2022
      Тия двамата, брадясалите и косясалите отпред с фланелки на Възраждане мязат на хайдуци. Пази боже тоз народ ако тия дойдат на власт.
      • Фб
        ФБ
        6 -3
        16:29, 10 май 2022
        Да бе , може ли такова излагане, брадясал, не измит и нечистоплътен да се опънеш там да те снимат какъв си резил, за майка си и баща си ...
    • 16
      45
      456
      6 -1
      13:36, 11 май 2022
      Едни много грозни хора, с много грозно мислене. Повечето приличат на шизофреници и хипохондрици, а тия рошавите отпред-на психопати и серийни убийци.
    • 17
      9-
      9-ка
      1 -1
      14:09, 14 май 2022
      Голям протест, един "рейс" хора.
    • 18
      Бо
      Боби
      1 -2
      16:21, 14 май 2022
      Смешни, и 20 човека едвам се събрали и защо трябва да им обръщате внимание
    Последни новини