От х:

Днес в x:

Задържаха двама младежи с наркотици и дрогиран водач

Двама младежи са задържани в Районното управление в Хасково за държане на наркотик, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Снощи в 23 часа, в хода на провеждаща се операция по линия на противодействие на конвенционалната престъпност, служителите са проверили 25-годишен в жк „Орфей“. В него е открит грам бяло кристално вещество – чай за пушене.

Минути по-късно на улица „Ген. Колев“ в областния град е проверен 18-годишен, в чийто дрехи е открито грам от същото вещество. Дрогата е предадена с протокол, а мярката им на задържане е до 24 часа.

Водач на товарна кола е заловен да шофира с дрога. Тази сутрин в 2 часа на ГКПП „Капитан Андреево“ на платно „вход за товарни автомобили“ от Турция за България, служители на пункта се усъмнили в поведението на турски водач на товарно Рено с прикачено полуремарке. Пристигналите на място пътни полицаи са тествали 33-годишния шофьор, чиято проба отреагирала положително на метамфетамин. Той е отказал кръвна проба и е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

В хасковски арест също е бил доведен водач на 35 г., проверен с леката си кола Опел на улица „Божур“ в областния град. Униформените служители са установили, че управлява след отнето свидетелство за правоуправление, с влязла в сила административна мярка в едногодишен срок.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини