От х:

Днес в x:

Сонер ЕРКАН: Човекът и човешкият живот са най-важните ценности за нас!

    Сонер ЕРКАН: Човекът и човешкият живот са най-важните ценности за нас!

    Стараем се да оборудваме болницата с всичко най-ново като техника, познания и апаратура, да предлагаме първокласни услуги на достъпни цени в близост до границата с Република България, за да спечелим доверието на българските пациенти, твърди управителят на болница „Чорлу Ватан“

    БИОГРАФИЯ

    Г-н Сонер ЕРКАН е управител на частна болница „Чорлу Ватан“ в гр. Чорлу, Турция. Роден е в годината, в която е създадена болницата в която работи в момента – през 1981 година. Завършил е магистърска степен по Администрация. Професионалната си кариера започва в частна болница в гр.Истанбул. Преди да приеме длъжността като управител на частна болница „Чорлу Ватан“, той е работил като управител в различни болници в най-различни части на Република Турция. Женен е и има дъщеря на 6 години.

    Г-н ЕРКАН, как си обяснявате тенденцията много българи в последно време да търсят решение на здравословните си проблеми в турски болници?

    Добросъседските отношения между България и Турция имат дългогодишна традиция. В последните години нашата страна стана предпочитан избор не само за пациентите от Република България, но и за гражданите на много други страни, поради факта, че болниците ни разполагат с модерни технологии, вискококвалифицирани лекари, отлично подготвени физиотерапевти и медицински служители. Услугите по хоспитализация и предлаганите медицинските услуги са на много високо ниво. Познаването на тенденциите мотивира нас, ръководството на болницата, да полагаме непрекъснати усилия, за да предлагаме качественни здравни услуги на достъпни цени за чуждестранните ни пациенти.

    Какво е най-важното за пациентите, за да се доверят на определен лекар или на дадена болница?

    Несъмнено това е чувството на доверие. Частна болница „Чорлу Ватан“ е първата частна болница в турската част на Тракия. Нашата болница започва да предоставя здравни услуги далеч преди повечето частни болници в Турция. Днес ние се грижим за трето, дори четвърто поколение в едно семейство, което разчита на нашите специалисти повече от 40 години. Всички тези хора ни вярват и ни се доверяват.

    За кои медицински проблеми болница „Чорлу Ватан“ е най-верният избор?

    Болницата има 120 легла, разположени на покрита площ от 13 000 м². Частна болница „Чорлу Ватан“ е многопрофилна болница предлагаща медицински услуги в множество направления на медицината. Гордеем се с високото ниво, което сме постигнали при прилагането на лапароскопската хирирургия. Болницата ни е добре позната и със опитните си специалисти в областта на онкологичната хирургия. Това е здравна институция, която използва модерни медицински техники и апаратура, като се стреми да развива предоставяните здравни услуги във всички области като: обща хирургия, естетична, пластичната и реконструктивната хирургия, ортопедията и травматологията, неврохирургията, офталмология, гинекологична онкологична хирургия, рехабилитацията след оперативно лечение и много други. Ако трябва да бъда по-конкретен, бих казал, че нашата болница е специализирана в областта на Хирургията.

    Защо българските пациенти да изберат частна болница „Чорлу Ватан“?

    Ние обслужваме населението в турската част на Тракия вече повече от 40 години. Както знаете, Тракия е важен регион за Балканите. Убедени сме, че гражданите на гр.Бургас, гр.Варна, гр.Пловдив, гр.Хасково, гр.Шумен заслужават да имат достъп до висококачествени здравни услуги както гражданите на гр.Чорлу или гр.Одрин, например.

    Знам, разбира се, че и в България има отлични здравни заведения. В Турция също има много болници предлагащи висококачаственни медицински услуги. Стараем се да се конкурираме със здравните заведения в България така, както го правим и с конкурентите си в Турция. Разчитаме на високочаствените здравни услуги и на квалифицираните ни специалисти, на които пациентите ни се доверяват.

    Изборът да се лекуваш в болница зад граница е свързан с редица неудобства – езикът е различен, разстоянията са проблем, настаняването на близките е допълнителен разход. Как решавате тези проблеми?

    Ние говорим български. Ние обещаваме на пациентите ни от България, че при нас няма да се чувстват в чужбина. Болницата ни разполага с отдел за Международни Пациенти. Още преди пристигането си пациентите ни от България биват информирани от нашите българо-турско говорящи служители за целия престоящ процес, и при пристигането си в болницата ни, пациентите ни са придружени по време на всички прегледи и изследвания от опитен персонал, който говори родния им език, и така се осъществява връзката между лекаря и пациента. При нас вече проблемите като езикова бариера са част от далечното минало.

    Транспортът до болницата все още може да бъде проблем за чуждестранните ни пациенти, но нека отбележа че частна болница „Чорлу Ватан“ е на 160 км. от ГКПП „Капитан Андреево“, на 160 км. от ГКПП „Малко Търново“, на 115 км. от международното летище в Истанбул. Поначало пациентите ни от България предпочитат да ни посетят със собствен автомобил или използвайки услугите на международни автобусни фирми. Ние предлагаме и допълнителни услуги, като транпортиране на пациенти от границата с Република България или от летището в гр.Истанбул. Мога са кажа, че вече в днешни дни няма съществена разлика дали пациентът ще дойде до гр.Чорлу, от гр.Одрин или от гр.Бургас.

    Болница „Чорлу Ватан“ предлага висококачественни здравни услуги на разумни цени на пациентите, които искат да получат медицинско обслужване в Турция. Според пациентите ни едно от най-важните ни конкурентни предимства пред останалите болници в Турция са именно достъпните цени на предоставяните от нас услуги.

    Всеки наш пациент, има правото на един придружител по време на престоя си в болницата ни. Ако близките на пациента ни искат също да бъдат до него по време на лечението му, ние оказваме нужната помощ ,като правим необходимата организация и резервация на тяхно име в хотели от различен клас, с които имаме договори за отстъпки. Може да разгледате отзивите на пациентите ни, посетили ни от Република България в нашия интернет сайт: https://corluvatan.com/?lang=bg. Те говорят много повече от всичко, което мога да кажа аз.

     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини