От х:

Днес в x:

Напрежение между ОС на БФС-Хасково и футболен клуб заради такса от 20 лева

    Напрежение се създаде във футболните среди в Хасково. Причина за това стана искане за плащане на членски внос в офиса на Областния съвет на Българския футболен съюз в Хасково.

    Миналата сряда президентът на ФК „Хасково 1957“ Илиан Киряков отишъл с намерението да плати таксата от 20 лева и е заснел видео клип, който беше разпространен в интернет. В него той твърди, че в офиса му отказват да му приемат парите.

    Това подразни председателят на ОС на БФС Митко Маринов, който даде изявление пред медиите в Хасково. Той каза, че в сряда е бил в командировка и Киряков е бил посрещнат от двама нещатни сътрудници Васко Петев и Георги Попиванов, които са му обяснили, че те нямат право да му вземат парите и че трябва да изчака председателя. Маринов поясни, че според Финансовия правилник на БФС плащането трябва да стане още в началото на спортно-състезателната година, която обикновено започват през септември. Така излиза, че ФК „Хасково 1957“ плаща с 6 месеца закъснение. Въпреки това клубът ще запази правото си на глас в конгреса за избор на президент на БФС. От Областният съвет допълниха, че отборите на „Хасково 1957“ се състезава във футболните първенства в Пловдив, но клубът гласува в Хасково.

    Митко Маринов уточни, че ОС на БФС-Хасково има 19 редовни членове и още 3-4 временни, като всички са си платили членския внос. „Футболният съюз уважава мнението на всеки един клуб. Всеки има право да гласува за който си иска“, заяви той.

    От своя страна Илиан Киряков отказа коментар за случая.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Фе
      Фен
      19 -2
      19:14, 28 фев 2022
      Попиванов обикновенно слугува на клубовете вместо да защитава правилата на БФС, интересно как не е взел парите. Вероятно ако беше алкохол намаше да откаже.
    • 2
      Ро
      Родител
      32 0
      20:18, 28 фев 2022
      Не можахте един читав детски футбол да организирате в тоя град ,Все интриги и мръсно си правите един на друг.И защо е тая злоба това ли е спорта в Хадково????
    • 3
      Бо
      Боб4:0
      16 -3
      22:23, 28 фев 2022
      Правят какви ли не номера ,за да може крадливата пасмина да остане на власт в БФС. Добре че е заснел с телефона си идиотщината ,иначе нямаше да може да си плати членския внос и нямаше да има право да гласува. Времето ви изтича убийци на Българския футбол. Тик-так, тик-так.
    • 4
      Fk
      FK-Rodopa-Ribnovo
      1 -4
      09:10, 1 мар 2022
      Ибрахим Джуркин
      Колега Киряков не бива да правите сензаций в Господари на Ефира.За да участвате на конгреса са необходими тези две неща.Вие ги имате.Никъде не се говори за членски внос.За хората,който четат тези страници проверка на членството означава дали са спазени тези две неща.А не тези 20 лева.Те се заплащат от клубове,коити са приети членове.Няма как за 20 лева да Ви лишат./Просто сензация и промиване мозъците на/ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ/Ако сте на конгреса ще пием по-кафе/И няма да Ви агитирам за кого да гласувате.
      С уважение ФК"-Родопа-Рибново"-Джуркин
      Лек Ден.Успех на Отборите от Хасковска Област
      155-383 02-07-2020 ФУТБОЛЕН КЛУБ ХАСКОВО 1957 176228242 гр. Хасково Хасково футбол Илиан Киряков Български футболен съюз.Регистриран в ММС.
      Член На БФС-309 "ФУТБОЛЕН КЛУБ ХАСКОВО 1957" гр.Хасково Югоизток Област ХАСКОВО
      Харесва ми · Отговор · 2 мин.
    • 5
      Ва
      Василев
      4 -4
      10:17, 1 мар 2022
      "Туба",колко години си на хранилка? Колко клуба се събрахте в Мин.бани и решихте да свалите "Батето"? И ти оттогава си на хранилка,дълбае дъното. и футбола върви надолу. Не ти ли стигат толкова години?Но затова се иска и морал.
    • 6
      Xy
      XYZ
      4 0
      12:42, 1 мар 2022
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 7
      Во
      Воскресе
      0 -1
      21:58, 1 мар 2022
      Как се намирате мишките
    Последни новини