От х:

Днес в x:

Коледни пакети за 209 души от Клуба на инвалида в Хасково

Изображение 1 от 2

    209 членове на Регионалната организация на Съюза на инвалидите в Хасково ще получат по повод Международния ден на хората с увреждания и Коледа хранителни пакети.

    Те могат да бъдат взети от офиса на организацията на бул „България“ до 23 декември, във времето от 10 до 12 и от 14 до 16 часа.

    В пакетите има 13 артикула: брашно, олио, ориз, фасул, леща, макарони, юофка, минерална вода, бисквити, кебапчета, лютеница, сос, а по проекта по програмата за трансгранично сътрудничество-между България и Турция, в който Регионалната организация на инвалидите участва, има осигурен и подарък-шал с логото на проекта. Част от продуктите са дарение от фирми от региона, Регионалната организация на Съюза също участва със свои средства за допълване на празничните пакети.

    Председателят на Регионалната организация на Съюза на инвалидите в Хасково Милка Костова изказа благодарност към Община-Хасково затова, че в Международния ден хората с увреждания, като институция е засвидетелствала своята подкрепа и внимание към членовете на Съюза.

    От местната структура са благодарни и на фирмите и спонсорите, които винаги са участвали в благотворителните им кампании.

    „Изказвам своята благодарност на всички дарители и спонсори от региона, които са винаги до нас и не остават безучастни, намират възможност да правят дарителски жестове към нашите членове, дори и при това тежко положение във времето на пандемия. Пожелавам на всички добри хора здраве и светли празници!“, посочи Милка Костова.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    Последни новини