От х:

Днес в x:

Общинският съвет утвърди кандидатурите на трима управители на болници

Три общински лечебни заведения в Хасково ще продължат да се ръководят от досегашните управители. Това стана ясно днес на онлайн заседанието на Общинския съвет, който утвърди кандидатурите им.

Д-р Ясен Янев остава шеф на ДКЦ1 (Първа поликлиника). Д-р Матей Матеев продължава да ръководи Специализираната болница за активно лечение по онкология (СБАЛО). Д-р Йордан Михайлов остава шеф на Центъра за психично здраве в хасковския квартал „Болярово“.

Тримата медици са спечелили обявените конкурси за ръководители, като не е имало други кандидати. Избрани са за нов мандат.

По време на заседанието стана ясно, че кметът ще разпореди извършване на финансов одит на дружествата с цел да се установи финансовото състояние на дружествата.

Местният парламент прие и искането на д-р Матей Матеев за откриване на процедура за избор на регистриран одитор за извършване на независим финансов одит на годишния финансов отчет за 2021 г. на СБАЛО.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Бб
    бб
    8 -4
    16:56, 26 ное 2021
    Избрани единствени кандидати.
    Познато от едно отминало вече време.
  • 2
    За
    За промяната
    4 -3
    17:20, 26 ное 2021
    Когато няма друга алтернатива, добре дошли промяната е факт но така на пък не се гласува
  • 3
    Ли
    лиляна
    3 -3
    18:58, 26 ное 2021
    Пак ли остават същите
  • 4
    Ко
    Коцето
    3 -1
    06:32, 27 ное 2021
    Д-р Янев е човек с конфликт на интереси, управител на Хигия, на ДКЦ 1, частен кабинет. Ако прокуратурата се заинтересува, ще намери и една къща за гости, а може би и друго. Общинския съвет не ги ли знаеше тези факти? Или необразованите калинки в него гласуват по инерция.
    Както беше в един български филм с Тодор Колев-гласуват и ръкопляскат.
  • 5
    Колкото и истини да се кажат за тази калинка д-р Янев, никой не обръща внимание защото от общината са всички калинки и тук таме по някоя умряла мравка , хлебарка и бъзгунь!!! А за къщата за гости кой не знае? Най-некадърния доктор!!!!!!!!!!!
Последни новини