От х:

Днес в x:

Хасковския панаир: всичко по 3, кебапчето по левче

Кебапчетата отдавна вече не са стотинки, но остават най-евтиното удоволствие

Минимум по три лева на атракцион ще трябва да заделят хасковлии ако посетят хасковския панаир през идущата седмица. Всичко вече е готово за посрещане жителите на областния град, провери на място Haskovo.net. Усиления монтаж започваше неизменно от табелата с цената. А тя е еднообразна-3 лв. Независимо дали става дума за детска въртележка подходяща за деца от 3 до 5 години или до адреналино вдигащата Центрофуга. 3 лв е и символът на всеки панаир Виенското колело. Едно от много малките изключения са количките. Те стуват 4 лв на калпак. Многобройните каравани-стрелбища са с различни цени-от 1.50 до 5 лв в зависимостг от това в какво ще се прицелвате.

Недокоснато от кризата май е само кебапчето което запазва миналогодишната цена от 1 лв. Размерите обаче са различни. Готови салати и пържени картофи допълват менютата на новооткритите капанчета. Утехата за татковците, наливната бира, е по две левчета. Толкова май ще струва и 100 грама твърд алкохол. Това обаче е неокончателно предположение. „Още не са ни заредили, така че не знаем”, застраховаха се панаирджиите. Повечето не знаеха за час който да ограничава силната музика. Според тях ще се кара докато има хора. Обикновено, шумотевицата на паркинга пред стадиона се прекратява към полунощ. Кой знае, сега може и да е различно, надяват се търговците.

Атракциони от Пловдив, Русе, Варна, Сливен и от областта предлага тазгодишния хасковски панаир. Видно е обаче че тази година са по-малко. Криза, бе лаконичното обяснение.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини