От х:

Днес в x:

300 лева награда на панаира в Хасково за вис на лост

    Някои от атракционите за панаира в Хасково вече са монтирани в парк "Кенана", където днес кипи оживление. Официално програмата за Деня на Хасково - 8 септември започва от утре.

    Търговците предлагат различни атракции за малки и големи. Позиционирани са традиционните блъскащи колички, виенско колело, въртележки за най-малките, декоративни плуващи патета. Сред забавленията е и състезателна игра, за която се предлага награда от 300 лева за вис на лост с продължителност 3 минути и 30 секунди. Парични награди са предвидени и за вис с продължителност над 1 минута и 30 секунди. Таксата за участие е 5 лева като изискването е захватът на ръцете да е едната посока, забранени са срещуположни и кръстосани захвати.

    Близо до висилката стоеше мъж, който заяви, че активно посещава фитнес зала и многократно си е тествал издръжливостта на висилка. "Максимум съм издържал 1 минута и 30 секунди. Това е пределът, след който пръстите започват да се разтварят. Така мога да спечеля 10 лева, не повече", коментира мъжът. Той обаче прикани мераклиите да си пробват възможностите.

    Междувременно служители от Областната дирекция по безопасност на храните проверяваха документите на търговците с временни обекти, предлагащи хранителни стоки.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Жи
      Жител на Кенана
      97 -10
      16:53, 5 сеп 2019
      Граждани, това, което се случва в парк "Кенана" е безобразие с тези архаични панаирджиийски неща.Всички зелени площи са изпотъпкани, с паркирани ТИР камиони, разбити плочки и множество боклуци.
      Тъй като знаем много добре кои са клиентите на такъв вид услуги и забавления, които м/у впрочем ги няма никъде в Западна Европа, предлагам т.н.ПАНАИР, да бъде разположен в кв."Република".
      Предлагам също така и да се извърши анкета, с помоща на фирма "Еском" / на техния сайт, ако желаят разбира се/. Нека всички ние да решим: къде е мястото на такъв вид ПАНАИР ш нужен ли е той в този си вид ???
      Господа от Община - Хасково, това е и апел към Вас???
      Кому е нужно всичко това???
    • 2
      On
      Oncho
      14 -36
      18:21, 5 сеп 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 3
      Фу
      Футболиер
      19 -4
      18:46, 5 сеп 2019
      Ха добро утро тези от общината нехаят за зелени площи парк и т.н. просто отбиват номера с изпълняване на служебни задължения. С анкета няма да се получи нищо активност трябва подписки хора,занимаващи се с това и както винаги след една седмица всичко ще е леш на Кенана ...
    • 4
      Ко
      Колчо
      37 -6
      21:28, 5 сеп 2019
      Прав е жителят на Кенана, даже е спестил още подробности, като например силна музика, нетърпима воня от заведенията, които уж са в "градска канализация", ама изсипват кухненските и битово-фекалните си води в гората. /Има ли РИОСВ?/ Мазни петна по асвалта от уж изправните хидравлики на отделните "атракциони". Няма да повярвате, но в Кенана има зайци, катерици, таралежи и доста диви птици, как ли им се отразяват високите децибели на чалга агресията? Правилно е да се попитат хората, къде да се прави тоя цирк? Определено не му е мястото в Кенана! Това са белите дробове на града. Ще ги унищожим и ще измрем като мухи, задушавани от периодичните пожари в махлата на мангустите.
    • 5
      Ха
      Хасково
      18 0
      00:00, 6 сеп 2019
      Този е измамник.Лоста е на лагерчета и се върти.Няма как да се задържиш
    • 6
      То
      Тодю Панаирджийски
      14 -1
      01:24, 6 сеп 2019
      То целта е да ти вземат банкнотките и за спомен снимка на телефоня. Иначе си е всичко това наречно луна парк е шарена ц игания събрана на едно място.
    • 7
      Ти
      Тия
      25 -3
      02:25, 6 сеп 2019
      Празника на града са го представям някак си по-различно.Това,което се случва на Кенана си е жива цигания.Аз не ходя от години там,нито водя детето.Кому е нужен този цирк ,наистина?То не вярвам да има бели хора,предвид музикалния фон.
    • 8
      Ив
      Иван Димитров
      5 -2
      10:20, 6 сеп 2019
      Явно кмета е фен на ромските ритми щом позволява града да се оглася от всички страни.
    • 9
      Ед
      Една хасковлийка
      7 0
      12:08, 6 сеп 2019
      Не се връзвайте за 300-те лева. Този има дистанционно и го натиска и лоста се завърта леко и човека пада. Все гледа зяпа, върти, сучи, бърка си по джобовете или през джоба директно натиска като остане по-малко от 60секунди. Вие зяпате човека на лоста,не него и не сте забелязали!!!!!!!
    Последни новини