От х:

Днес в x:

Незаконни цигари в турски автобус, пловдивчанка крие дрога във вила край „Орфей“

Незаконни цигари са иззели полицаите от хасковското управление от пътници в турски автобус. На булевард „Димитровградско шосе“ те са спрели за проверка пътническото возило „Отокар“, собственост на фирма от съседната ни южна държава.

В шофьора и двама от пътници полицаите открили общо 3120 къса цигари без бандерол от различни марки. Незаконно пренасяната стока е предадена с протоколи.

И на тримата са съставени актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

6 часа по-късно териториалните полицаи са проверили и 28-годишна пловдивчанка във вилна зона „Орфей“ в областния град. Тя признала, че в обитавана от нея къща държи наркотик. При проверка в една от стаите са намерени 2 станиолови сгъвки със зелена листна маса –чай за пушене и плик с кристалообразно вещество – метаамфетамин. Младата жена е задържана до 24 часа.

В Свиленградското управление пък е задържан  35-годишен мъж за  домова кражба. Познайникът на полицията е проникнал в дом в с.Момково преди 3 дни и задигнал 600 лева. След като 64-годишната им собственичка се оплакала, служителите на реда открили  и арестували заподозрения. По случая е образувано бързо производство.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    Бакхус
    2 -2
    12:23, 11 авг 2021
    От кога взеха да пушат чай? НОВА мода

Още новини

Последни новини