От х:

Днес в x:

Обявиха нови места за учители в Хасковско

Четирима учители се търсят в Хасково, съобщиха от Бюрото по труда в областния град. Става дума за учител за целодневна организация на учебния ден в начален етап на образование, учител по английски език в начален етап, учител по технологии и предприемачество, и изобразително изкуство, както и учител по български език и литература в прогимназиален етап.

Място има и за помощник-възпитател. За заемане на позицията се изисква средно образование.

Междувременно в сайта на Регионалното управление на образованието в Хасково са обявени общо 20 места за учители в училища, детски градини и астрономическа обсерватория в Хасковска област. Свободна позиция има и за огняр. Освен в Хасково, места за учители има в Димитровград, ивайловградското село Железино, Харманли, Свиленград и село Левка, Симеоновград, тополовградското село Синапово.

В хасковското Бюро по труда има обявени свободни работни места за лекар, двама клинични лаборанти, чистачи, готвачи, сервитьори, бармани, автомонтьори, шофьори.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ко
    Коцето
    12 -2
    09:30, 8 авг 2021
    Узунов, спри водките и иди се кандидатирай.
    • On
      One Euro Man
      0 0
      20:54, 8 авг 2021
      До Узунов, искрено и лично:
      Измъчва се душата ти в днешното си амплоа.
      Остави водките и дай простор на просветителските си способности.
  • 2
    Го
    Голяма лъжа са тия обяви
    12 -2
    19:08, 8 авг 2021
    Уреждат си мисирките .
    • То
      То добре, че ги има...
      4 -1
      12:00, 9 авг 2021
      Че понякога дори и обявите липсват и тогава уреждането става още по-очевадно.
  • 3
    Is
    istinata
    6 0
    12:31, 9 авг 2021
    Проблема не е в криенето на конкурси, а в това, че навсякъде са си директори още герберските подлоги и продължават не само да си пазят протежетата ами и да си слагат техни хора. Преди една седмица например назначиха за даскалка една супер гербаджийка. И кво става - уж изчегъртване щеше да има, а то нещата си вървят по старому. Пълна пародия и порнография е всичко.
  • 4
    Аз
    Аз
    4 0
    17:02, 9 авг 2021
    Абсолютно вярно,обявите са само проформа.Местата предварително са уредени,а за наивниците подготовката на документи ,подаването е пълна загуба на време.Дай боже да дойде ден и директорите да попаднат в ситуация да си търсят работа.
Последни новини