От х:

Днес в x:

Областният управител на Хасково и делегация от Ирак със споразумение за сътрудничество

    Областният управител на Хасково инж. Минко Ангелов и делегация от Ирак подписаха споразумение за сътрудничество, съобщиха от Областна администрация-Хасково. Губернаторът изрази своето желание за бъдещо партньорство и обмяна на опит в сферата на бизнеса и търговията.

    Това стана по време на среща в зала „Марица“ в Областна администрация-Хасково. Освен областният управител на Хасково, на срещата присъстваха двамата му заместници Мартин Узунов и Виолета Желева, председателят на ХТПП Янчо Янев, Sirwan Mohammad Khidir - първи заместник-областен управител на Ниневия и Zuhair Mousin Mohammed Al Araji - кмет на община Мосул.

    Делегацията от Ирак благодари на областния управител за посрещането. Губернаторът каза, че регионът е известен с културния си туризъм и история. Той подчерта, че в областта има много лозови масиви и тук се произвеждат едни от най-висококачествените вина. Кметът на Мосул Zuhair Mousin Mohammed Al Araji разказа, че Мосул е древен град, известен като икономическия център на Ирак. Той подчерта, че там работят много чуждестранни организации и Мосул е притегателно място за инвестиции.

    Срещата завърши с размяна на подаръци.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Sd
      sdgf
      4 -5
      09:07, 27 юли 2021
      Какво искат от нас евреите ?
    • 2
      Ис
      Искат
      2 0
      15:03, 27 юли 2021
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    Последни новини