От х:

Днес в x:

Обвинение за шофьора, причинил катастрофата до Пясъчево с трима загинали

38-годишният шофьор, предизвикал катастрофата в неделя вечер край симеоновградското село Пясъчево, при която загинаха трима души, сред които и дете, е с повдигнато обвинение от  Окръжна прокуратура-Хасково. То е за причиняване на смърт на повече от едно лице по непредпазливост.
Жестоката трагедия край Пясъчево се случи минути след 21 ч. в неделя. Тогава водачът на „Фолксваген Голф“ удря самоходен мотокултиватор с прикачено към него самоделно ремарке.
В него са баба, дядо и двете им внучета -момче на 13 години и момиче на 6 години от селото. При удара на място умира 59-годишният мъж, който управлява  машината. 51-годишната му съпруга е откарана с травми в Гълъбово, където обаче по-късно умира. 
С политравми по главата, дълбока мозъчна кома и множество фрактури по тялото 6-годишното момиче почива в болницата в Стара Загора в понеделник.
По-голямото момче, е  прегледано в болницата в Гълъбово и макар да е с наранявания по тялото е без опасност за живота, освободено е за лечение в домашни условия.
Обвиняемият, който е  от Симеоновград,  е с мярка парична гаранция и е с наложена забрана за напускане на страната. Извършват се действия по разследването за установяване на причините за пътното произшествие.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    56
    5678
    7 -1
    15:25, 27 юли 2021
    Каква е вината на колегата????
    • Ка
      Как каква бе?
      0 -2
      09:47, 28 юли 2021
      Несъобразена скорост например?
Последни новини