От х:

Днес в x:

Десетки нарушители засечени при полицейската спец операция в Хасково

Десетки са нарушенията, засечени от полицията в региона на Хасково в рамките на спец операцията, който тече в цялата страна от първи юли.

В резултат на полицейските действия срещу битовата престъпност, контрабандата на акцизни стоки, опазване на обществения ред, издирвани лица и престъпления, свързани с политическите права на гражданите, проведена вчера, на територията на областта са извършени проверки на 610 лица и 560 моторни превозни средства.

Констатирани и заснети са 31 превишения на скоростта и са съставени 56 фиша и 10 акта по Закона за движение по пътищата. Връчени са 13 електронни фиша и 6 наказателни постановления.

Профилактирани са 63 лица, представляващи интерес и са иззети 200 къса безакцизни цигари от хранителен магазин в Свиленград. Образувани са и 2 бързи производства срещу водачи, нарушили Законазадвижение попътищата. Първият е неправоспособен на 18г.и е заловен в с.Хлябово да управлява мотопед без регистрационна табела, а вторият на 40г. от с.Узунджово е хванат да шофира в селото „Фиат“ след употреба на 2,22 промила алкохол. При справка се оказало, че колата е с прекратена регистрация.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Да
    Да
    21 -6
    10:42, 2 юли 2021
    А какво стана с купуването на гласовете.???
    Нещо а МВР?
    • Пр
      Проститутка Жилязкова
      0 -1
      16:14, 2 юли 2021
      Скъпи съграждани ,в Криминална се получи сигнал за нов опит за дръзка измама! Ако получите имейл от живко_жилязков_хирург@yahoo.com с тема „ЗОВ ЗА ПОМОЩ – да намерим работа на дъщеря ми Анелия“ с обещание за безплатен нелегален сюнет , в никакъв случаи не го отваряите!!! Повтарям – В НИКАКЪВ СЛУЧАИ НЕ ГО ОТВАРЯИТЕ!!! Веднъж инсталирана в офиса Ви Анелия ще усмърди всичко ,ще проиграе парите Ви на комар , ще се изс.ре на стола ,ще изпие ракията Ви , ще н@ебе мъжът Ви и ще убие последната Ви мозъчна клетка. Бъдете внимателни!
    • Де
      деница
      2 0
      16:56, 2 юли 2021
      добре че махнаха снимката на онзи урод, плашише децата. такива изроди трябва да им се забрани да се развъждат. трябва да е много грозна дебела и проста жена за да си легне с такъв урод.
  • 2
    Ба
    БАЙ МЕЦАН
    44 0
    10:52, 2 юли 2021
    Всички знаят кои са НАРКОДИЛЪРИ те, контрабандисти, сутеньори, крадци, боклуци и прочие.... Защо не ги вкарват по-затворите ами притеснявате, мирните граждани с тъпите си проверки
    • За
      ЗАПТИЕ - МИШКАР
      22 -2
      11:38, 2 юли 2021
      Хванахме 200 къса цигари - 1 стек без бандерол
      ....................
      За кво да се напъваме като
      Бат Тенчо Сервитьора и Къньо Маймуната Хранят добре ?
  • 3
    На
    Наблюдател
    25 0
    11:19, 2 юли 2021
    Почва да ми се повръща от тъпотии.....
  • 4
    Ас
    Аску ва
    40 -3
    11:20, 2 юли 2021
    Това ли ви беше акцията? Пълен смях.
    В махалата гъмжи от паразити, надуват музиките, продават незаконни неща, вие ми се хвалите за превишена скорост. Вместо да вкарате акция респект, вие ги галите....
  • 5
    Въ
    възмутен селянин
    25 -2
    12:43, 2 юли 2021
    До:Проститутка Жилязкова
    прави ми впечатление от доста време това лице и с тоя пост,независимо каква тема се коментира.
    Дали администраторите на Хасково нет не го четат тоя пост,че не го свалят и защо давате трибуна на болни хора?!Много мастило изписа въпросната г-жа или госпожица.Д-р Желязков е уважаван хирург,съпругата му,също.Ако въпросното лице има неуредени сметки с дъщеря им,има съд,полиция и други инстанции където може да отнесе проблема си.
    Моля ,да спрат тези публикации,грозно е,смешно е!
    • Бе
      бесен селянин
      1 -2
      12:57, 2 юли 2021
      Уважаван докато не пробута изчадието си някого за секретарка.После уважението се изспарява
  • 6
    Ге
    Гергана
    25 -1
    12:53, 2 юли 2021
    А кога ще проверите парковете около кафе Сион пълно е с дрогирани, пияни и непълнолетни деца. Цял ден и цяла вечер крещят като обезумели и чупят пейки и пързалки моля обърнете малко внимание не сме длъжни да слушаме техните глупости и викове по цели нощи
  • 7
    Ко
    Компакт 2
    11 0
    15:08, 2 юли 2021
    Това ли е смисъла на тези полицейски акции и какво стана с купуването на гласове резултати има ли ... Просто се отбива номера както винаги новия шеф на полицията с такива " постижения "ли се хвали .Направо без думи жалка картинка ...

Случаен виц

Последни новини