От х:

Днес в x:

Центърът за обществена подкрепа отбеляза 10 години

    10 г. от създаването си отбеляза днес Центърът за обществена подкрепа в Хасково.

    „Честит празник! Бъдете все така всеотдайни в работата си. Нека всеки ден бъде празник за вас, виждайки усмивките по лицата на децата!“ Това написа кметът на община Хасково Станислав Дечев на празничната поздравителна картичка на Центъра, съобщиха от общинската администрация.

    В Центъра за обществена подкрепа работят психолози, социални работници и педагози, които подпомагат деца в риск. Вече 10 години Центърът осигурява компетентна помощ на децата от Хасково и техните родители. На връх рождения си ден служителите на ЦОП бяха поздравени от кмета на общината. Станислав Дечев адмирира сериозната им и резултатна работа, от която да се възползвали десетки деца и семейства от Хасково. Целта на Центъра е да подобри качеството на живот на децата в семейна и социална среда и да предоставя услуги за всяко дете в риск и неговото семейство.

    Управителят на Центъра Катя Милушева благодари на екипа си и не скри радостта си от факта, че всички деца се включиха в шумното празнично тържество по повод Първи юни и 10 години от създаването на ЦОП Хасково.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Докога ще го гледаме този мухльо
    • 2
      Па
      Паржу
      4 -5
      23:37, 1 юни 2021
      Кат сте център за обществена подкрепа що не подкрепите обществото да се освободи от вечната Амбър от болницата?
    • 3
      Не е открит при станчо будалата ,
      а при другия хаирсъзин - крадливия узунджовец георги
    • 4
      On
      One Euro Man
      8 -5
      08:50, 2 юни 2021
      От този център не виждам някаква особена полза. Просто едни хора получават едни заплати, набират стаж за пенсия. Често казано аз от над 50 години живея в града и едва днес научавам, че имало такава странна структура и то от 10 години.
      • Пр
        препоръка
        4 -6
        11:12, 2 юни 2021
        проблем е че стар човек пише такива безумни коментари. а ако същия този над 50 години живял човек тука беше прочел че центъра е за подкрепа на деца в риск сигурно щеше да включи малкия си мозък и да не пише подобни простотии. пожелавам ви внуците ви да станат пациенти на този център и тогава да се сетите за този си коментар. амин!
    • 5
      По
      Порчо
      1 0
      13:14, 2 юни 2021
      Когато се говори за такива центрове, не е зле да се видят и резултатите от тяхната дейност! На колко човека са помогнали и колко реално (не на книга!) са намерили своя път, като нормални граждани, а не като маргинали! Колко човека са ангажирани в тази дейност и колко струват на обществото! Какви заплати и бонуси вземат и колко ни струва единица интегриран индивид! Защото въпреки, че всеки човешки живот е ценен сам по себе си, то дали от това заведение излизат полезни за обществото хора или пак са си същите или дори по-зле, а за тях е изразходван немалък обществен ресурс. По този начин ще се види ефективността на българска почва този тип домове.
      Иначе празник, думба-лумба, всички са щастливи и радостни, ама дали не е за сметка на тези, които опъваме жили и плащаме солени и тежки данъци!
    • 6
      Ил
      Илизионист
      1 -1
      05:56, 3 юни 2021
      На никой не са помогнали, особено новия център с преходно жилище за деца. Всичко е ала бала
    • 7
      До
      До препоръка
      2 0
      07:59, 3 юни 2021
      Човекът може да не е чувал и няма нищо престъпно в това да го проклинате толкова грозно! Не ноумявам защо трябва да злобеете чак толкова или подобен род обноски ви допада

    Случаен виц

    Последни новини