От х:

Днес в x:

18 °C

Центърът за обществена подкрепа отбеляза 10 години

  10 г. от създаването си отбеляза днес Центърът за обществена подкрепа в Хасково.

  „Честит празник! Бъдете все така всеотдайни в работата си. Нека всеки ден бъде празник за вас, виждайки усмивките по лицата на децата!“ Това написа кметът на община Хасково Станислав Дечев на празничната поздравителна картичка на Центъра, съобщиха от общинската администрация.

  В Центъра за обществена подкрепа работят психолози, социални работници и педагози, които подпомагат деца в риск. Вече 10 години Центърът осигурява компетентна помощ на децата от Хасково и техните родители. На връх рождения си ден служителите на ЦОП бяха поздравени от кмета на общината. Станислав Дечев адмирира сериозната им и резултатна работа, от която да се възползвали десетки деца и семейства от Хасково. Целта на Центъра е да подобри качеството на живот на децата в семейна и социална среда и да предоставя услуги за всяко дете в риск и неговото семейство.

  Управителят на Центъра Катя Милушева благодари на екипа си и не скри радостта си от факта, че всички деца се включиха в шумното празнично тържество по повод Първи юни и 10 години от създаването на ЦОП Хасково.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Докога ще го гледаме този мухльо
  • 2
   Па
   Паржу
   4 -5
   23:37, 1 юни 2021
   Кат сте център за обществена подкрепа що не подкрепите обществото да се освободи от вечната Амбър от болницата?
  • 3
   Не е открит при станчо будалата ,
   а при другия хаирсъзин - крадливия узунджовец георги
  • 4
   On
   One Euro Man
   8 -5
   08:50, 2 юни 2021
   От този център не виждам някаква особена полза. Просто едни хора получават едни заплати, набират стаж за пенсия. Често казано аз от над 50 години живея в града и едва днес научавам, че имало такава странна структура и то от 10 години.
   • Пр
    препоръка
    4 -6
    11:12, 2 юни 2021
    проблем е че стар човек пише такива безумни коментари. а ако същия този над 50 години живял човек тука беше прочел че центъра е за подкрепа на деца в риск сигурно щеше да включи малкия си мозък и да не пише подобни простотии. пожелавам ви внуците ви да станат пациенти на този център и тогава да се сетите за този си коментар. амин!
  • 5
   По
   Порчо
   1 0
   13:14, 2 юни 2021
   Когато се говори за такива центрове, не е зле да се видят и резултатите от тяхната дейност! На колко човека са помогнали и колко реално (не на книга!) са намерили своя път, като нормални граждани, а не като маргинали! Колко човека са ангажирани в тази дейност и колко струват на обществото! Какви заплати и бонуси вземат и колко ни струва единица интегриран индивид! Защото въпреки, че всеки човешки живот е ценен сам по себе си, то дали от това заведение излизат полезни за обществото хора или пак са си същите или дори по-зле, а за тях е изразходван немалък обществен ресурс. По този начин ще се види ефективността на българска почва този тип домове.
   Иначе празник, думба-лумба, всички са щастливи и радостни, ама дали не е за сметка на тези, които опъваме жили и плащаме солени и тежки данъци!
  • 6
   Ил
   Илизионист
   1 -1
   05:56, 3 юни 2021
   На никой не са помогнали, особено новия център с преходно жилище за деца. Всичко е ала бала
  • 7
   До
   До препоръка
   2 0
   07:59, 3 юни 2021
   Човекът може да не е чувал и няма нищо престъпно в това да го проклинате толкова грозно! Не ноумявам защо трябва да злобеете чак толкова или подобен род обноски ви допада

  Хороскоп за 16.06.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се потопите в благоприятна атмосфера и ще получите импулс за нови дръзновения. Това ще се отрази позитивно и на отношенията ви с колеги и партньори. Подаващата ви се енергия ще събужда у вас желания за търсения в непознати сфери и посоки. Пазете се от не контролирани емоции.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Благоприятен ден. Ще плувате в свои води.Днес сте на гребена на вълната.Ще се появят нови възможности за промяна и успешна дейност.Пазете се от скандал породен от засиленото ви любовно желание.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви. Договореностите трябва да бъдат спазени, а и вие ще се почувствате доволни от себе си след добре свършената работа.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Предстои ви пътуване, което отдавна очакване. Независимо дали става дума за почивка или пътуване по работа ще останете особено доволни от себе си. Заобиколени сте от разбиращи хора, които са готови да ви съдействат във всеки един момент. Не допускайте недоразумение да провали нещо, върху което дълго сте работили. Запознавате се с нови и интересни хора.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работните ви проекти ще подсилят усещането ви за значимост сред професионалните среди. Трудът ви ще се оцени и ще получите потвърждение, изразяващо се в пари. Заложете на професионалната си реализация и ще подобрите много страни от живота си. Сред близките си ще намирате нужното ви спокойствие, за да сте пълноценни в професията.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Имате известни колебания относно това как да постъпите в определена ситуация, но скоро ще установите ще се притеснявате излишно. Близките ви подкрепят безрезервно, а и вие самите ще успеете да намерите верния изход от положението. Радвате се на голяма покупка, която е дългоочаквана в дома ви. Ваш приятел ще ви сподели нещо лично, изслушайте го.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предстои ви нещо важно, затова обмисляйте много внимателно всяка своя стъпка. Не подценявайте съветите на приятели и познати, всяко нещо може да ви бъде от полза. Проучвайте внимателно всяка информация, която получавате, за да сте готови да реагирате навреме. Получавате интересно предложение в личен план, не реагирайте импулсивно обаче.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще започнете едно, за сметка на друго, недовършено, отдавайки преднина на проблемите си. В крайна сметка от това текущите ви задачи няма да пострадат, благодарение на сътрудниците, семейството и приятелите. Оценете подкрепата им и в подходящ момент се реванширайте подобаващо.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Нуждата от значителни средства може да подтикне някои от вас към рисковани начинания и така да си създадете неприятности. Не бързайте да действате и проявете търпение дори да се налага да направите жертви. Съвсем скоро ще попаднете на добра възможност и ще успеете без излишно напрежение да подобрите положението си. Не се поддавайте на притеснения.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не може да ви се отрече, че сте реалисти и не градите безпочвени хипотези. С това привличате вниманието на себеподобните и с общи усилия активността ви ще доведе до добри резултати. Ако ще пътувате обърнете внимание върху изправността на автомобила си. Помислете и с какво да зарадвате любимия си човек.
  16 юни 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще получите финансови придобивки и ще изчистите стари задължения. Бъдете открити за желанията си и ще се радвате на споделени чувства и общи занимания. Някои от вас ще приемат на доверие думите на непознат човек, но няма да се излъжат, интуицията ви е силна. Ако не сте планирали почивните дни е време да го направите.
  16 юни 2021
  Последни новини