От х:

Днес в x:

34 °C

Училище „Д-р Петър Берон“ в Хасково с цветни стълби

Изображение 1 от 2

  Общинският съветник от БСП-Хасково Виктор Годжов зарадва учители и ученици с постоянна арт инсталация в помощното училище-интернат „Д-р Петър Берон“ в града.

  Стълбищното пространство в училището грейна с разноцветни стъпала, на всяко от които е изписан съответния цвят. Това е поредният жест на милосърдие към децата от училището.

  „При нас нагледните материали са много важни, и е изключително полезно за децата визуално да възприемат цветовете“, коментира директорът на училището Кристина Количева.

  „Приветстваме всяка подобна инициатива и всеки, който иска и може да се отзове“, допълни тя.

  В училището се обучават общо 88 деца от Хасково и Димитровград. През юни месец зрелостниците от училище „Д-р Петър Берон“ ще имат и бал. В началото на пандемичната обстановка, когато бе въведено дистанционното обучение, социалистите от Хасково бързо се организираха и помогнаха на деца и учители, като дариха смарт устройства, за да имат всички равен достъп до учебните занятия.

  Припомняме, че дни преди Възкресение Христово те отново зарадваха децата от помощно училище-интернат „Д-р Петър Берон“ с пакети лакомства, козунаци и боядисани яйца.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Последни новини