От х:

Днес в x:

Училище „Д-р Петър Берон“ в Хасково с цветни стълби

Изображение 1 от 2

    Общинският съветник от БСП-Хасково Виктор Годжов зарадва учители и ученици с постоянна арт инсталация в помощното училище-интернат „Д-р Петър Берон“ в града.

    Стълбищното пространство в училището грейна с разноцветни стъпала, на всяко от които е изписан съответния цвят. Това е поредният жест на милосърдие към децата от училището.

    „При нас нагледните материали са много важни, и е изключително полезно за децата визуално да възприемат цветовете“, коментира директорът на училището Кристина Количева.

    „Приветстваме всяка подобна инициатива и всеки, който иска и може да се отзове“, допълни тя.

    В училището се обучават общо 88 деца от Хасково и Димитровград. През юни месец зрелостниците от училище „Д-р Петър Берон“ ще имат и бал. В началото на пандемичната обстановка, когато бе въведено дистанционното обучение, социалистите от Хасково бързо се организираха и помогнаха на деца и учители, като дариха смарт устройства, за да имат всички равен достъп до учебните занятия.

    Припомняме, че дни преди Възкресение Христово те отново зарадваха децата от помощно училище-интернат „Д-р Петър Берон“ с пакети лакомства, козунаци и боядисани яйца.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини