От х:

Днес в x:

Доминик Торето срещу брат си в новия трейлър на "Бързи и яростни 9"

Съвсем неусетно измина цяла една година, откакто видяхме първия трейлър на "Бързи и яростни 9". Тогава си мислихме, че само няколко месеца и най-сетне ще видим филма по кината.

Но никой не беше предвидил пандемията. Никой не беше предвидил и няколкото отлагания на премиерата, които тя наложи. В крайна сметка, трябва да видим филма този юни, а през цялото това дълго чакане научихме един куп неща за него.

Като това, че по всяка вероятност синът на Вин Дизел ще вземе участие в деветия филм от франчайза. Беше загатнато, че някои от героите могат да отидат в Космоса. Беше и потвърдено, че не десетият, а единадесетият филм ще бъде последен.

Време е обаче отново да се потопим в света на Доминик Торето (Вин Дизел), защото току-що беше пуснат още един трейлър. Той не ни разкрива кой знае какво ново от сюжета, но пък за сметка на това залага на екшъна.

Вече знаем, че спокойният живот на Дом и семейната му идилия са прекъснати, въпреки че той иска да се промени и да остави зад гърба си досегашния си живот, защото вече е баща.

Но неприятностите винаги го следват, като сега е принуден да събере отново екипа, за да се изправят срещу един неочакван враг - братът на Дом - Джейкъб (Джон Сина). Той пък се е съюзил с един добре познат злодей - Сайфър (Чарлийз Терон).

Сега остава да разберем как и защо Хан е жив, защото в "Бързи и яростни: Токио дрифт" (2006 г.) видяхме как умира. Или поне така си мислехме. Но от новия трейлър става ясно, че той ще има важна роля в "Бързи и яростни 9", като ще се притече на помощ на приятелите си в напечен момент.


Brought to you by
Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини