От х:

Днес в x:

С "Бързи и яростни" е свършено

През последните 20 години страшно много филми тръгнаха по кината, като за това време постоянно присъствие имаха тези за "Бързи и яростни". А в тях всички знаем как Вин Дизел и компания чупят законите на гравитацията.

Тази година трябваше да видим деветия филм от поредицата ("Бързи и яростни 9"), но заради коронавируса той беше преместен за 2021 г. Разбира се, тръпнем в очакване какво ли са ни подготили този път, като знаем, че е замислен и поне още един филм.

Въртят и се спекулации, че в някой от тези два филма Земята ще се окаже тясна за Дом (Дизел) и компания и те ще отидат в Космоса. Как, защо и наистина ли - все още не знаем.

От Variety разбираме, че франчайзът такъв, какъвто го познаваме няма да бъде вечен. "Бързи и яростни 10" и "Бързи и яростни 11" ще бъдат последните два филма, с които историята окончателно ще бъде приключена. 

Джъстин Лин ще се заеме с режисирането на последните два филма. Той определено има опит с бързите коли и невъзможните каскади, защото до този момент е режисирал цели 5 филма от франчайза - третият, четвъртият, петият, шестият и деветият.

Добрата новина за феновете на "Бързи и яростни" е, че в момента Universal работят върху няколко spin-off филма, за които обаче не знаем нищо конкретно. Миналата година видяхме първия от тях - "Бързи и яростни: Хобс и Шоу".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини