От х:

Днес в x:

Десетият "Бързи и яростни" - финален трейлър

Fast X, десетият филм от сагата Fast & Furious, поставя началото на последните глави на един от най-известните и популярни глобални франчайзи в киното, който вече е в своето трето десетилетие и все още е силен със същия основен актьорски състав и герои, както в началото.

По време на много мисии и срещу невъзможни шансове Дом Торето (Вин Дизел) и семейството му са надхитрили, изнервили и изпреварили всеки враг по пътя си. Сега те се изправят срещу най-смъртоносния противник, с когото са се сблъсквали - ужасяваща заплаха, изплуваща от сенките на миналото, подхранвана от кръвно отмъщение и която е решена да разбие това семейство и да унищожи всичко и всички, които Дом обича, завинаги .
 
В Fast Five от 2011 г. Дом и неговият екип разбиха подлия бразилски наркобос Ернан Рейес и обезглавиха империята му в Рио де Жанейро. Това, което те не знаят, е, че синът на Рейес, Данте (Джейсън Момоа от Аквамен), е бил свидетел на всичко това и е прекарал последните 12 години в кроене на план да отмъсти на Дом.

Заговорът на Данте ще разпръсне семейството на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Португалия до Антарктика. Старите врагове отново ще се появят, но и нови съюзници. Но всичко се променя, когато Дом открива, че собственият му 8-годишен син (Лео Абело Пери, Black-ish) е крайната цел на отмъщението на Данте.

В десетия "Бързи и яростни" се завръщат Мишел Родригес, Тайрийс Гибсън, Крис "Лудакрис" Бриджис, Натали Еманюел, Джордана Брустър, Сунг Канг, Джейсън Стейтъм, Джон Сина и Скот Истууд, носителката на Оскар Хелън Мирън и носителката на Оскар Чарлийз Терон.

Филмът включва и изключителен нов актьорски състав - носителката на Оскар Бри Ларсън в ролята на Тес, представител на Агенцията; Алън Ричсън (Рийчър) като Еймс, новият ръководител на Агенцията, който не изпитва същата привързаност към екипа на Дом като своя предшественик, г-н Никой; Даниела Мелхиор (Отряд самоубийци) като бразилски уличен състезател с мощна връзка с миналото на Дом; и легендарната носителка на Оскар Рита Морено като Абуелита Торето на Миа и Дом.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини