От х:

Днес в x:

Вин Дизел и компания нямат спирачки

През последната година (че и повече) бокс офисът не е онова, което беше преди пандемията да ни завари напълно неподготвени.

Местенето на премиерни дати се превърна в детска игра, а приходите, които филмите отчитаха в началото, определено са доста далеч от това, с което бяхме свикнали.

Но ситуацията започва да се нормализира, поне през топлите месеци. Доказателство за това е "Бързи и яростни 9" - филм с голям бюджет и още по-голяма фенска база.

Според The Hollywood Reporter, в дебютния си уикенд по кината в Северна Америка деветият филм от франчайза е спечелил цели 70 милиона долара. Това е и най-големият приход в бокс офиса от началото на пандемията, генериран за три дни.

Последният филм с подобно големи приходи беше "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" (2019 г.). В международен план "Бързи и яростни 9" пък може да се похвали с приходи в размер на 400 милиона долара.

С тези резултати той изпреварва "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", който през 2019 г. навъртя 60 милиона долара за първите три дни от пускането си по кината в Северна Америка.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Фе
    фев
    1 0
    19:56, 2 юли 2021
    Вин, не Винд...изобщо наясно ли сте кой е актьорът?
Последни новини