От х:

Днес в x:

Ще видим ли Джейсън Момоа в "Бързи и яростни 10"

Трябва да признаем, че очаквахме да научаваме какви ли не новини за Джейсън Момоа, но те да са свързани с кариерата му в Холивуд, а не с радяла.

Но това е поредното доказателство, че нещата невинаги са такива, каквито изглеждат отстрани. И момента Момоа може и да изглежда не на себе си, но май не си губи времето в самосъжаление.

От The Hollywood Reporter разбираме, че актьорът преговаря за роля в "Бързи и яростни 10". Разбира се, към момента няма точна и официална информация каква ще бъде ролята на Момоа, но се смята, че той може да бъде един от злодеите.

Очевидно, това е отговорът на Вин Дизел, когато разбра, че няма как да върне Дуейн Джонсън в последния филм от франчайза.

За "Бързи и яростни 10" знаем, че Джъстин Лин отново ще режисира, а освен Дизел, в главните роли, разбира се, ще видим обичайните заподозрени - Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън и Лудакрис. Очакванията са да видим и отново Чарлийз Терон в ролята на Сайфър.

Не се знае дали Джон Сина ще вземе участие, но скоро ще разберем, защото снимките на филма трябва да започнат тази пролет, а по кината да го видим през май 2023 г.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини