От х:

Днес в x:

Джейсън Момоа тръгва „По широкия път“ в HBO Max на 18 януари

Изображение 1 от 3

  Kинематографичният документален HBO Original сериал "По ширoкия път", с участието на Джейсън Момоа, e с премиера днес в стрийминг платформата HBO Max. Първите два епизода от общо шест са налични за гледане.

  Поредицата ни повежда в търсене на приключения и приятелства, през призмата на майсторството, в които Джейсън Момоа се среща с невъзпятите герои зад любимите ни развлечения и хобита - от занаятчии до производители на мотоциклети, от музиканти до спортисти. За него “главна роля“ в сериала имат красотата на Съединените щати и хората, които го вдъхновяват.

  Джейсън Момоа разкрива, че любовта му към пътуването му е помогнала да срещне редица уникални личности. Актьорът е прекарал не малка част от живота си, поемайки по безлюдни пътища, които го срещат с мъже и жени като тези, които виждаме в епизодите - хора в безкрайно търсене да променят живота около себе си. В контакт с онези, които споделят неговата любов и страст към занаятчийството, той изследва не само тяхното уникално майсторство и умения, но и търси начин да види света през техните очи.

  По 2 нови епизода ще бъдат налични в HBO MAX всяка седмица от 18 януари до 8 февруари.

  Джейсън Момоа е създател на „По широкия път“, както и ко-режисьор и изпълнителен продуцент заедно с Браян Мендоса и Кайл Уилър. Продуцент е Джейсън Мендоса, а изпълнителен копродуцент е Парис Хърбърт-Тейлър.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

  Още новини

  Последни новини