От х:

Днес в x:

Няма да има ковид болни в лечебните заведения, които да не могат да гласуват

Няма да има пациенти с Ковид на болнично лечение към деня на изборите за нов Парламент, които няма да могат да упражнят правото си на глас в Хасковска област. Партиите успяха да излъчат кандидати, които да покрият местата в петте отделения, където се лекуват ковид инфектирани в региона.

С решение на РИК вече са назначени членовете на секционните избирателни комисии в ковид отделенията на  МБАЛ-Хасково,СБАЛПФЗ –Хасково, в Димитромвградската болница и в отделенията  в болниците в Харманли и Свиленград. Навсякъде съставите са в пълна численост-по петима души, според определението на Районна избирателна комисия.

Общо хоспитализираните лица от Хасковска област, с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система към днешна дата, са 284.

Пълен състав от петима членове  ще има секцията за провеждането на парламентарния вот в неделя в  МАБЛ-Хасково за останалите пациенти на лечение там. Образувана е и секция и в Центъра за психично здраве.

В Следственият арест в Хасково комисията ще е от 7  членове, тя също вече е одобрена от РИК.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ап
    Априлско въстание 44
    6 -4
    12:02, 2 апр 2021
    Първо ще гласуват пък после ще могат спокойно да умрат.
  • 2
    Ап
    Априлско въстание 04.04
    1 -4
    12:52, 2 апр 2021
    Всеки глас е ценен за да спрем бейовете и суджука. Макар че те не са болни и ковида е измислен за да ни плашат управляващите.
  • 3
    А
    А
    1 0
    23:20, 2 апр 2021
    А тези по къщите, какво да правят.....
Последни новини