От х:

Днес в x:

Спортът в Димитровград подкрепи Гергана Кръстева

    През днешния ден кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ - СДС Гергана Кръстева се срещна със спортистите на Димитровград.

     

    Срещата се състоя пред обновената спортна зала на града по инициатива на треньора на димитровградския спортен клуб по джудо и джу-джицу “Бугари” Гочо Гочев. Гергана Кръстева заяви, че Гочев е показал една изключителна гражданска и политическа активност с отправеното към нея предложение да обсъдят идеи и нейното виждане за спорта като евентуален депутат в следващото Народно събрания.

    Кръстева заяви, че "спортът в Димитровград е на особена почит и не само защото кметът на града е спортист, а и защото всички в ОбС смятаме, че всички тези хора в общината, които се занимават със спорта, дават освен спортни успехи за града, така и здраве за нас и нашите деца. Физическото ни самоусъвършенстване е нещо важно за всички нас. Общината, с подкрепата на местния парламент, ежегодно финансират спорта в града. Изключително съм щастлива, че нашите спортни клубове по борба, карате, футбол, таекуондо и джудо прославят Димитровград на територията на България и извън нея. В Димитровград сме и иноватори в спорта, като вече имаме и клуб по Текбол и той намери място сред останалите спортове на територията на общината. Надявам се, както до сега, държавата да отпуска финансиране за облагородяване на спортната инфраструктура на територията на общината, като най-големият такъв проект е изцяло обновената спортна зала на Димитровград и дано и бъдещите управляващи да продължат тази политика. Инвестициите в спорта и културата се връщат многократно чрез нашите поколения, подобрявайки условията за спорт, подобряваме и живота на нашите деца. Изключително съм щастлива, че имам пълната подкрепа на спортистите в града, защото те са хората, които винаги са си отстоявали позицията и имат категорично мнение по всички въпроси. Надявам се категоричната позиция на спортистите да се трансформира в гласуване с №28 за партия и преференциално с №103", допълни Гергана Кръстева.

    На срещата присъства и кметът Иво Димов, който заяви че със субсидията за обновяването на спортната зала от 3 милиона лева през 2017 година, Димитровград е изградил уникално съоръжение, каквото няма и областният град към момента, което е показателно за отношението на правителството към нашия град. Имаме подготвени още много проекти в сферата на спорта и разчитаме да имаме представител на Димитровград в парламента, който да лобира пред следващото правителство за да бъдат осъществени.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини