От х:

Днес в x:

Гергана Кръстева: За мен всеки глас е доверие и отговорност да бъде надградено направеното!

Уважаеми приятели,

Премина една странна предизборна кампания, в която успях да се срещна с много от вас. Разбира се, срещите бяха от разстояние, но почувствах силно вашата близост и подкрепа. Преди седмица бях карантинирана заради коронавирус. С мощната и истинска съпричастност, която ми показахте, ме накарахте да продължа напред.

Моментът, през който преминаваме, е един от най-важните за страната ни. Решенията за коронакризата и икономическото възстановяване след нея са в ръцете на следващото Народно събрание и излъченото от него правителство. Това са решенията за нашите животи. Гласуването означава свобода - в избора, в позицията, в определяне на бъдещето.

Искрено вярвам, че ще бъда избрана от всеки един от вас, който се е уверил в моята убеденост и възможност , че като народен представител ще защитавам гражданските интереси чрез законодателни инициативи, чрез обсъждане на вашите проблеми и чрез човешка съпричастност към тях.

Доверието ви изпълва съдържанието на истинския парламентаризъм и демокрация, към която са се стремили нашите предшественици и към която се стремим сега и ние в името на България.

За мен всеки глас с номер 28 в интегралната бюлетина и преференция 103 ще означава доверие и отговорност да бъде оправдано, както и стремеж да бъде надградено, направеното досега.

Купуването  продаването на гласове е престъпление!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Последни новини