От х:

Днес в x:

2 °C

Липсват предизборни плакати на таблата в Хасково

  Изключително слаба или по-скоро нулева е активността на партиите и колаците в Хасково за разлепване на предизборни плакати за вота на 04.04.2021 г. Ако преди години сме свикнали да виждаме налепени афиши по стълбове, дървета, фасади на сгради и всевъзможни места, тази година ситуацията е коренно различна.

  В Хасково със заповед на кмета на общината Станислав Дечев бяха определени 27 места в областния град, на които кандидатите за народни представители, могат да поставят афиши. Преди това обаче трябва да внесат безлихвен депозит в размер на 1000 лева по сметка на Община Хасково. Плакатите могат да се поставят до 24:00 часа на 02.04.2021 г. на специално поставените дървени и метални табла, и цилиндрични тела.

  Седмица след старта на предизборната кампания, репортерска проверка на някои от таблата в областния град установи липса на актуални афиши. Плакати нямаше по металните плоскости на комплекс „Клокотница“, нито върху цилиндричните тела в централна градска част, нито на таблото в зелената площ между ул. „Преслав“ и бул. „България“ (пред бившата сграда на Печатницата), нито на таблото в парка на ул. „Епископ Софроний“.

  На две от местата имаше окъсани стари плакати, останали след изборите за местна власт, които се проведоха през октомври 2019 година.

  Очевидно е, че партиите наблягат на агитация в медиите и социалните мрежи, коментираха хасковлии. Според гражданите е възможно политиците да се активират в оставащите три седмици до вота за разлепване на плакати.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Со
   Сони
   16 0
   09:53, 13 мар 2021
   Изобщо не ми и липсват даже.
   • По
    Порчо
    9 -1
    11:35, 13 мар 2021
    Защо да харчат пари за плакати, когато могат директно с тях да стимулират избирателите и особено по-мургавите?
  • 2
   И
   И
   6 0
   10:21, 13 мар 2021
   То много неща липсват.
  • 3
   ИД
   И държава
   7 -1
   10:28, 13 мар 2021
   Ни липсва
   • По
    Порчо
    9 -2
    11:37, 13 мар 2021
    А на мен държава не ми липсва! Дори ми е в повече, когато дерейки ми по три кожи месечно ми бърка в джоба, за да ми вземе и последните стотинки!
    А иначе си прав, че в грижите към обикновените хора наистина липсва!
  • 4
   Тo
   Тoro
   8 -1
   10:44, 13 мар 2021
   Политиците разбраха, че няма особена полза от плакати и реклами. Всички са познати муцуни, хората ги знаят какво представляват и по-скоро биха се изнервили ако ги гледат по плакати отколкото да гласуват за тях. Нещата се променят и парите се дават вече не за агитационни материали а за вадене на кирливи ризи и компромати.
  • 5
   На
   Наблюдател
   7 -1
   11:17, 13 мар 2021
   Всички си пазят плакатите за последните два три дена преди деня за размисъл и тогава да налепят. И от минали избори съм наблюдавал как дадена партия си залепя агитационните афиши и след 10 минути друга отгоре налепя своите. След това идва трета и най отгоре скрива предишните и тнт. Това се казва хвърляне на пари и средства на вятъра, защото всичко е от джоба на данъкоплатеца и гласоподавателя.
  • 6
   Ко
   Кочо Пръча
   5 -3
   11:59, 13 мар 2021
   По-добре некролози ❤️
   • Ма
    мастикаджия
    1 0
    19:38, 13 мар 2021
    Да ,прав си.За сметка на плакатите ,некролозите растат.

  Хороскоп за 11.04.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
  11 апр 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
  11 апр 2021
  Последни новини